ΑΕΚ

Πογέτ: "Αποδώσαμε όπως έπρεπε"

Πογέτ: "Αποδώσαμε όπως έπρεπε"
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Γκουστάβο Πογέτ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, ενώ μίλησε και για το ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Προφανώς και ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έστησε… γιορτή για το 5-0 επί της Λάρισας. Όμως είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται με τον τρόπο και τη νοοτροπία που ήθελε. μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ουρουγουανός τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ μίλησε και για το ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

"Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς του κυπέλλου. Για μας δεν ήταν εύκολο να παίζουμε σε άδειες εξέδρες, αλλά η ομάδα μας απέδωσε όπως έπρεπε και πλέον είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Ο στόχος σε όλους αυτούς τους αγώνες είναι να δούμε πως ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Γιατί ναι μεν αυτό συμβαίνει και στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι το ίδιο, όπως σε επίσημους και σημαντικούς αγώνες.

Γι' αυτό και είμαι ικανοποιημένος απ' όσα είδα. Το γεγονός ότι επιστρέψαμε αργά από τη Λάρισα και το πρωί είχαμε προπόνηση δεν μου έχει επιτρέψει προς το παρόν να μελετήσω τον Λεβαδειακό, αλλά θα το κάνω μέχρι τη Δευτέρα. Ήδη έχω δει ένα παιχνίδι του και πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα τη μελετήσω καλύτερα για να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο ματς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ