ΑΕΚ

Πληρωμή σε Κάλα ή φεύγει

Πληρωμή σε Κάλα ή φεύγει
Κάλα, πανηγυρική INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ διανύει την πιο κρίσιμη εποχή στην ιστορία της, για την ίδια της την ύπαρξη. Ο ατζέντης του Κάλα με δηλώσεις του τόνισε πως: "είτε θα πληρωθεί ο παίκτης, είτε θα φύγει".

Ο νέος μάνατζερ του Κάλα, Αλβάρο Τόρες, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, αναφέρθηκε στον πελάτη του και το γεγονός ότι είναι απλήρωτος τονίζοντας: "Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Θέλω να πιστεύω πως θα βρεθεί λύση είτε να πάρει τα δεδουλευμένα του, είτε -αν συμφέρει και τις δύο πλευρές- να φύγει".

Ο Ισπανός αμυντικός γνωρίζει σχετικά με το ενδιαφέρον του Χιμένεθ και της Σαραγόσα και όπως είναι φυσιολογικό, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται λύση στα οικονομικά του, τότε η αποχώρηση του και η επιλογή επιστροφής στην χώρα του είναι μονόδρομος.

Ο ίδιος ο παίκτης με μηνύματα που ανεβάζει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει τονίσει πολλές φορές πως η απόφαση του είναι να τιμήσει το συμβόλαιο του, αλλά αν το πράγμα ξεφεύγει, τότε δύσκολα να σε κρατήσει το φιλότιμο σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα!

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο νέος του εκπρόσωπος και για αυτό το λόγο έστειλε το μήνυμα προς την διοίκηση της ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι στις 20 Γενάρη, εάν δεν βρει λύση ο πρόεδρος της ομάδας μέχρι τότε, ο κόσμος θα βρεθεί μπροστά σε μια εικόνα που δεν αρμόζει στην ιστορία της Ένωσης. Εν αναμονή λοιπόν των όποιων εξελίξεων...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ