ΑΕΚ

Πλήρη αφοσίωση στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος

Πλήρη αφοσίωση στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τους πελάτες του πως δεν θα εκτελεί πλέον χρέη μάνατζερ καθώς επιθυμεί να αφοσιωθεί πλήρως στα νέα του καθήκοντα ως τεχνικός διευθυντής της Ένωσης.

Ο «Λύμπε» έχει πάρει στα σοβαρά τις νέες αρμοδιότητες που του ανέθεσε ο Μελισσανίδης γι’ αυτό και εργάζεται πυρετωδώς και καθημερινώς για να βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα.

Για να γίνει αυτό όμως απαιτούνται πολλές ώρες από την καθημερινότητα του πρώην επιθετικού της Ένωσης κι αυτό το αντιλήφθηκε άμεσα ο Λυμπερόπουλος που έκανε ξεκάθαρο στους πελάτες του πως θα πρέπει να αναζητήσουν νέο μάνατζερ μιας και ο ίδιος θέλει να είναι απόλυτα προσηλωμένος στα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής για να φέρνει εις πέρας τη δουλειά του με περισσότερα οφέλη για την ομάδα.

Διαφορετική αυτή η προσέγγιση του Λυμπερόπουλου σε σχέση με τον Τσιάρτα, ο οποίος πέρα από τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εκτελούσε ταυτόχρονα και χρέη μάνατζερ προτείνοντας η φέρνοντας κάποιους από τους πελάτες του στο δικέφαλο αετό.

Αντιθέτως ο «Λύμπε» θα έχει επίσημο πόστο και το μόνο που σκέφτεται είναι να βοηθήσει από τη θέση του με όλες του τις δυνάμεις στην αναγέννηση της ομάδας.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ