ΑΕΚ

Πιέζει τον Τζιμπούρ η ΑΕΚ

Πιέζει τον Τζιμπούρ η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ περιμένουν εδώ και αρκετό διάστημα τον "Τρομοκράτη" να εξασφαλίσει την ελευθέρας του για να μπορέσουν να διαπραγματευτούν μαζί του και όπως όλα δείχνουν το θέμα του έχει μπει στη τελική ευθεία.

Σίγουρος είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει τελειώσει το θέμα της ελευθέρας του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και από εκεί και πέρα θα μπορέσει να κάτσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο "Τρομοκράτης" αποτελεί διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη, φέρεται ότι έχει εξασφαλίσει έγγραφο με το οποίο μπορεί να διαπραγματευθεί το μέλλον του σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Ο Τζιμπούρ θέλει ΑΕΚ και το εκφράζει διαρκώς στο στενό περιβάλλον του, ενώ το θέμα του με τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να θεωρείται λήξαν, καθώς στην Κύπρο δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Αλγερινό να ξεμπερδέψει από την Αγγλία.

Στην Ένωση θα περιμένουν λίγο ακόμα τον Τζιμπούρ, ωστόσο παράλληλα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση, σε περίπτωση που τελικά δεν ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή του 30χρονου φορ.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ