ΑΕΚ

Πήρε εξιτήριο ο Φούντας

Πήρε εξιτήριο ο Φούντας
Λαζάρ, Φούντας INTIME SPORTS

Οι εξετάσεις του Ταξιάρχη Φούντα ήταν καθαρές, το ίδιο και η αξονική που έκανε τα ξημερώματα και σήμερα το πρωί, οι γιατροί στο Ιπποκράτειο, έδωσαν εξιτήριο στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. "Όλα πήγαν καλά", δήλωσε ο γιατρός της ΑΕΚ κ. Τσιβγούλης

Το λιποθυμικό σοκ που έπαθε ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια της Τούμπας, ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας και σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να οδηγήσουν τον παίκτη στο νοσοκομείο.

Μαζί με τον ποδοσφαιριστή παρέμειναν στο Ιπποκράτειο τόσο ο Νίκος Κωστένογλου με τον Γιώργο Αλεξόπουλο, όσο και ο γιατρός της ομάδας, κ. Τσιβγούλης. Οι πρώτες εξετάσεις ήταν καθαρές, κάτι αρχικά, που ηρέμησε τους γιατρούς.

Αυτό που περίμεναν πλέον, ήταν η αξονική τομογραφία προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον Ταξιάρχη. Τα ξημερώματα της Πέμπτης η εξέταση έγινε και ήταν καθαρή. Νωρίς το πρωί, οι γιατροί του νοσοκομείου (μεταξύ των οποίων και ο νευροχειρούργος) τον εξέτασαν και έδωσαν το ok για να πάρει εξιτήριο.

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, που βρέθηκε δίπλα στο νεαρό ποδοσφαιριστή, γύρισε στην ΑΘήνα σήμερα το πρωί, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Φούντας, συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας, το απόγευμα.

"Ολα πήγαν καλά"

Ο γιατρός της ΑΕΚ, Στυλιανός Τσιβγούλης, ανέφερε πως ο Φούντας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε

Συγκεκριμένα δήλωσε στον "Sport 103 fm": "Ολα πήγαν καλά, πήραμε εξιτήριο. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που στάθηκαν δίπλα μας. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει, πρέπει να βγαίνουν και αυτά τα μηνύματα. Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά οι καταστάσεις που ζήσαμε ήταν πολύ δύσκολες. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, δεν έχει κάτι και θα επανέλθει σε δράση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ