ΑΕΚ

Πετρόπουλος: "Θα ματώσουμε σε όλα τα ματς"

Πετρόπουλος: "Θα ματώσουμε σε όλα τα ματς"
Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Ο MVP του αγώνα με την Ξάνθη, Αντώνης Πετρόπουλος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων των συμπαικτών του και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση της ΑΕΚ, αφιερώνοντας το γκολ στον κόσμο της ομάδας.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός του δικεφάλου, ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ αλλά και για το πρώτο του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Τι είπε για το ματς, την συνέχεια, αλλά και το γκολ που... έχασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να βάλω το γκολ. Είναι όλοι τους καλοί παίκτες και προσπάθησαν πολύ. Πήραμε μια σημαντική νίκη σήμερα και πιστεύω πως θα έρθουν κι άλλες, ώστε να ξεφύγουμε από τη θέση που βρισκόμαστε.

Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε διάρκεια. Σήμερα ματώσαμε για να πάρουμε τη νίκη και έτσι πρέπει να κάνουμε", τόνισε αρχικά ο MVP του αγώνα με την Ξάνθη και πρόσθεσε:

"Δεν έχει σημασία ποιος θα βάζει τα γκολ, αλλά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Τα παιδιά που είναι στα Σπάτα μας βοηθούν όσο μπορούνε και πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε".

Στην ερώτηση για την φάση που έχασε το γκολ, ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε:

"Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Η φάση που έβαλα το γκολ ήταν πιο δύσκολη από αυτή που έχασα. Όμως το σημαντικό είναι πως καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να κερδίσουμε. Το γκολ το αφιερώνω στον κόσμο, στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που με στηρίζουνε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ