ΑΕΚ

Πεταυράκης φουλ (για) μπακ

Πεταυράκης φουλ (για) μπακ
Πεταυράκης INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Πεταυράκης, στη δυσκολότερη αποστολή για την φετινή χρονιά, απέδειξε πως έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την θέση του βασικού αριστερού φουλ μπακ της ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ.

Σε κάθε ματς ο Σταύρος Πεταυράκης αποδεικνύει πως έχει τα κότσια να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και με κάθε του εμφάνιση δίνει χαμόγελα τόσο στον Δέλλα, όσο και στον κόσμο που βλέπει έναν παίκτη να δουλεύει και το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής να φαίνεται στο χορτάρι.

Μπορεί στην Γ’ Εθνική ο αριστερός –και αναντικατάστατος πλέον- οπισθοφύλακας της ΑΕΚ να ήρθε ως back up του Τσουμάγκα, αλλά από πολύ νωρίς έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το «βάρος» της αριστερής πτέρυγας της ομάδας.

Σε ότι αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα, ο 23χρονος μπακ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, ωστόσο οι σε κάθε ευκαιρία δείχνει και τις επιθετικές του αρετές «αλωνίζοντας» σε όλη την αριστερή πλευρά.

Κόντρα στον Ατρόμητο ο Πεταυράκης ανέβαινε πολύ συχνά στην επίθεση και παρότι δεν αγωνιζόταν το έτερον του ήμισυ στον αγωνιστικό χώρο (Μπαρμπόσα), είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Αραβίδη και προσπάθησε να «απειλήσει» με τις σέντρες του.

Ανεξάρτητα από την επιστροφή του Σοϊλέδη ή την ενδεχόμενη απόκτηση ενός αριστερού μπακ το καλοκαίρι, ο Πεταυράκης έχει αποδείξει πως δικαίως έχει κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα της Ένωσης.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ