ΑΕΚ

Περιμένουν την κίνηση του Ντέμη!

Περιμένουν την κίνηση του Ντέμη!
INTIME SPORTS

Οι φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ, περισσότερο οι οργανωμένοι, έχουν την πεποίθηση ότι ο Νικολαΐδης θα βγει μπροστά και θα ψάξει για λύση συσπειρώνοντας ξανά όλες τις δυνάμεις! Διαβάστε αναλυτικά.

Η περίπτωση Βιντιάδη αρχίζει να ξεθωριάζει, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος άφησε ανοιχτό το παράθυρο εμπλοκής του στην ΠΑΕ.

Συνήθως όμως, όπως μας έχει διδάξει η πρόσφατη ιστορία, από τα παράθυρα αυτά συνήθως μπάζουν φρούδες ελπίδες και εμπόριο υποσχέσεων.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι περισσότερο δύσπιστος από ποτέ και με το δίκιο. Έχει πάψει από καιρό να πιστεύει σε σωτήρες και Μεσσίες, αυτοί πλέον δεν υφίστανται.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο ένας… τρελός μπορεί να μας σώσει (και όχι κάποιο λαμόγιο όπως είχε πει παλαιότερα μία ψυχή - από τέτοια χορτάσαμε και προκοπή δεν είδαμε).

Ο τρελός…

Να είναι ξανά ο Ντέμης Νικολαΐδης; Σε αυτόν ελπίζουν οι πλατιές μάζες οπαδών της Ένωσης και δεν το κρύβουν.

Και εκείνοι που παρακολουθούν εξ αποστάσεως δίχως να έχουν οργανωμένη συμμετοχή αλλά πολλοί περισσότεροι εκείνοι που ανήκουν σε συνδεσμικούς κύκλους κι έχουν πληροφορίες ότι ο άλλοτε πρωτοστάτης της «ομάδας σωτηρίας 2004» θα επιχειρήσει εκ νέου να βρει μία βιώσιμη λύση για την Ένωση.

Είναι πολλοί δε εκείνοι που τον προτρέπουν να το πράξει, το έχουν συζητήσει μαζί του, προσπαθούν να τον ωθήσουν στο να δραστηριοποιηθεί ξανά και με την αύρα του να επαναφέρει την σύμπνοια και την συσπείρωση.

Άλλωστε εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει άλλος που μπορεί να το καταφέρει κι αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα από το 2004 κι εντεύθεν.

Πηγή: www.aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ