ΑΕΚ

Περιμένοντας τον Βιντιάδη

Περιμένοντας τον Βιντιάδη
INTIME SPORTS

Ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην Κίνα προσπαθώντας να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες χορηγικές συμφωνίες που θα του επιτρέψουν να προχωρήσει στο πλάνο εξυγίανσης που (φέρεται ότι) έχει εκπονήσει.

Σύμφωνα με τους Εν Ελλάδι συνεργάτες του και την ενημέρωση που έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται το τελικό στάδιο της εμπλοκής του στην Ενωση καθώς ισχυρίζεται ότι έχει εξασφαλίσει 13,5 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων τα 9 εκατ. θα εισρεύσουν στο κιτρινόμαυρο ταμείο από τους Άγγλους του Κιθ Χάρις) αλλά της λείπουν τα 4 εκατ. που θεωρούνται απαραίτητα για να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο της τριετούς εξυγίανσης της ΠΑΕ.

Παραμένει στην Κίνα προσπαθώντας να πετύχει τις χορηγικές συμφωνίες που θα του επιτρέψουν να μιλήσει με ανοιχτά χαρτιά κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, μολαταύτα από τους κύκλους το Sport24.gr μαθαίνει ότι ότι δεν θα έχει συλλέξει ακόμα και με τη δεδομένη (όπως η πλευρά του αναφέρει) βοήθεια από Άγγλους και Κινέζους όλο το ποσό που ο ίδιος θεωρεί απαραίτητο για τη σωτηρία της ΠΑΕ.

Η πλευρά του ισχυρίζεται ότι λείπουν ακόμα 2-3 εκατ. ευρώ τα οποία και θα ζητήσει να συνδράμουν οι ανενεργοί μεγαλομέτοχοι Παππάς και Νοτιάς, αφού όμως πρώτα παρουσιάσει με επίσημα έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία ότι ο ίδιος έχει καταφέρει να συλλέξει ένα ποσό κοντά στα 14-15 εκατ. ευρώ, το οποίο σύμφωνα με τους δικούς υπολογισμούς πρέπει να φτάσει τουλάχιστον τα 18 εκατ. ευρώ!

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή του έλληνα επιχειρηματία στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (21/1), ωστόσο τα πλάνα του άλλαξαν προφανώς επειδή δεν έχει αποσπάσει ακόμα τις απαιτούμενες υπογραφές, μέσω των οποίων θα επικυρωθούν οι χορηγικές συμφωνίες που προσπαθεί να φέρει εις πέρας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ