ΑΕΚ

Περιμένει τον Μρτζα

Περιμένει τον Μρτζα

Η ΑΕΚ έχει κάνει την τελική της προσφορά και πλέον περιμένει την απόφαση του Σέρβου φορ του Ερυθρού Αστέρα Ντράγκαν Μρτζα. Θέμα χρόνου για Κάλβο, ξεκαθάρισμα με Τζιμπούρ.

Ένα ένα κλείνουν τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα για την ΑΕΚ, καθώς οι Κιτρινόμαυροι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών για τους οποίους έχουν ενδιαφερθεί και μάλιστα έχουν κάνει τις κινήσεις.

Η Ένωση έχει ρίξει το βάρος της στην απόκτηση του Ντράγκαν Μρτζα, βλέποντας την περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς να μην προχωρά άμεσα, και έχουν καταθέσει ήδη δύο προτάσεις, περιμένοντας πλέον την απάντηση του.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος που θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας με ένα «όνομα» που θα προσθέσει μια παραπάνω ποιότητα και εμπειρία είναι διατεθειμένοι να δώσουν λίγο χρόνο ακόμα στον Σέρβο επιθετικό, ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν εσαεί, αφού ο σχεδιασμός πρέπει σιγά σιγά να μπει στην τελική ευθεία του.

Πάντως στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι ο Μρτζα θα πει τελικά το "ναι" στην ΑΕΚ και θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, ενώ από την εξέλιξη της περίπτωσης του θα εξαρτηθούν και οι υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας.

Θέμα χρόνου η απόκτηση του Κάλβο

Θετικά αναμένεται πάντως να ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα το φλερτ μεταξύ της ΑΕΚ και του Κάρλος Κάλβος, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται ότι βρήκαν τη χρυσή τομή για να προχωρήσουν σε συνεργασία

Οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν άμεσα να έρθουν σε συμφωνία με την Ξάνθη και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τον 29χρονο μέσο κάνοντας άμεσα κίνηση για την απόκτηση του, αλλά και ψάχνοντας λύση έτσι ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις είχε και αφορούσαν την αμοιβή του.

Στην Ένωση θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία με τον Κάλβο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των ποδοσφαιριστή και ομάδας.

Θέλει "πειστήρια" για να προχωρήσει με Τζιμπούρ

Εν τω μεταξύ ο Ραφίκ Τζιμπούρ συνεχίζει να απασχολεί την ΑΕΚ και μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας, αν ο ίδιος αποδείξει ότι όντως έχει μείνει ελεύθερος από τον αγγλικό σύλλογο και φυσικά δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει εξασφαλίσει ήδη την ελευθερία του, ωστόσο στην Ένωση για να προχωρήσουν σε επίσημες συζητήσεις και να τεθεί, όχι πλέον φιλολογικά, το θέμα της επιστροφής τους θα περιμένουν να ανακοινωθεί και επίσημα η αποχώρηση του από τη Νότιγχαμ και φυσικά να πάρει αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν είναι "δεμένος" με συμβόλαιο με καμία ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ