ΑΕΚ

Περιμένει το κάλεσμα του Τίγρη ο Τζιμπούρ

Περιμένει το κάλεσμα του Τίγρη ο Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Το καλοκαίρι δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ραφίκ Τζιμπουρ, ωστόσο η πόρτα της Ένωσης δεν έκλεισε για μια πιθανή συνεργασία στο μέλλον. Ενδιαφέρον για Λούκα.

Το καλοκαίρι δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ωστόσο η πόρτα της Ένωσης δεν έκλεισε για μια πιθανή συνεργασία στο μέλλον. Ο "τρομοκράτης" περιμένει το κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για να συζητήσουν πάνω σε νέες βάσεις το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Είναι γνωστό ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ "καίγεται", από την περασμένη κιόλας χρονιά, να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, κάτι που είχε κάνει σαφές στον Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν το περασμένο καλοκαίρι σε επαφές τους τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο "τρομοκράτης" στο τέλος της σεζόν θα είναι διαθέσιμος, καθώς μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο από τον Δεκέμβριο και έπειτα έχει πετύχει 8 τέρματα και κάνει εξαιρετική πορεία.

Ο Τζιμπούρ περιμένει τον Τίγρη να κάνει κίνηση έτσι ώστε να συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο επιστροφής του και κάτω υπό άλλες συνθήκες, με τον Μελισσανίδη να είναι εκείνος που έχει το πάνω χέρι της συμφωνίας.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι στον Αλγερινό είχε προταθεί συμβόλαιο στο οποίο θα πληρωνόταν ανάλογα με τις συμμετοχές του, κάτι που δεν είχε δεχθεί, περιμένοντας από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης κάτι καλύτερο, σε περίπτωση νέων συζητήσεων.

Ενδιαφέρον για Λούκα

Στο στόχαστρο του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε βρεθεί στο ταξίδι του στη Βραζιλία ο Λούκα, ο οποίος μάλιστα παραμένει στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 24χρονος εξτρέμ έχει εντυπωσιάσει τον Μίλο ενώ θετική άποψη έχουν τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ανοίγει νέο κύκλο συζητήσεων με τους Κιτρινόμαυρους.

Οι εκπρόσωποι του Λούκα ζήτησαν από την ΑΕΚ να βρεθεί ξανά στη Βραζιλία ώστε να γίνουν νέες επαφές και στην Ένωση σκέφτονται να στείλουν ξανά τον Μιλοβάνοβιτς, αφού η περίπτωση του παίκτη ενδιαφέρει αρκετά.

Μάλιστα, στον Δικέφαλο εξετάζουν την περίπτωση του ταξιδιού μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ανάλογα με το πότε θα οριστεί η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.Αυτή θα είναι και μια ευκαιρία για τον Μίλο να τσεκάρει και άλλους ποδοσφαιριστές που είχε βάλει στο μάτι από το πρώτο ταξίδι του.

Να θυμίσουμε ότι ποδοσφαιριστής ανήκει κατά 65% στην Κρουζέιρο καικ 35% στην Κρισιούμα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην ομάδα που αγωνίζεται τώρα, η οποία έχει οψιόν αγοράς όλων των δικαιωμάτων του στο τέλος του χρόνου.

Ο Λούκα έχει ξεκινήσει την πορεία του από τις ακαδημίες της Κρισιούμα και το 2011 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Δύο χρόνια αργότερα τον απέκτησε η Κρουζέιρο με την οποία αγωνίστηκε 11 φορές και πέτυχε 4 γκολ, ενώ τον περασμένο Γενάρη επέστρεψε από εκεί που ξεκίνησε και σε 37 ματς έχει βάλει έξι γκολ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ