ΑΕΚ

Περιμένει ΣτΕ και άδεια περίφραξης

Περιμένει ΣτΕ και άδεια περίφραξης
INTIME SPORTS

Κανονικά προχωρούν οι εργασίες καθαρισμού του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον αυτό που περιμένουν οι Κιτρινόμαυροι είναι οι επίσημες ανακοινώσεις των αποφάσεων του ΣτΕ αλλά και η άδεια περίφραξης

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το οικόπεδο που βρισκόταν το Νίκος Γκούμας καθαρίστηκε τριγύρω και χθες αφαιρέθηκαν και οι διαφημιστικές πινακίδες που βρισκόντουσαν τόσα χρόνια εκεί.

Πλέον, οι υπεύθυνοι θα προχωρήσουν στην αποψίλωση του πεζοδρομίου και από εκεί και πέρα το επόμενο βήμα θα είναι η περίφραξη του χώρου για να καθαριστεί και το εσωτερικό του οικοπέδου.

Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με το Δήμο Νέα Φιλαδέλφειας αλλά και Νέα Ιωνίας έτσι ώστε να πάρουν την άδεια περίφραξεις, η οποία αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, την ίδια στιγμή που δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα οι Κιτρινόμαυροι να έχουν στα χέρια του και τις επίσημες αποφάσεις του ΣτΕ.

Με το που ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες, η Ένωση θα περιμένει να πάρει στα χέρια της την περιβαλλοντική μελέτη από το ΥΠΑΠΕΝ και από εκεί και πέρα την οικοδομική άδεια, με την οποία θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει άμεσα την ανέγερση του γηπέδου.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ