ΑΕΚ

Πέρασε από εξετάσεις ο Γιόχανσον

Πέρασε από εξετάσεις ο Γιόχανσον
Γιόχανσον

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, αναχώρησε για την πατρίδα του και θα επιστρέψει την Παρασκευή για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ.Απουσία δύο η προπόνηση, ρεπό την Πρωτοχρονιά.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις σήμερα το πρωί (29/12), αναχώρησε για την πατρίδα του και θα επιστρέψει την Παρασκευή για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Σουηδός επιθετικός, βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα έβγαιναν το μεσημέρι. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Γιόχανσον θα βρεθεί στην πατρίδα του, προκειμένου να ετοιμάσει τα πράγματα του για να επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή, όταν και θα ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή του.

Απουσία δύο η προπόνηση

Εξάλλου, στην Αθήνα επέστρεψε χθες (28/12) το βράδυ ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έδωσε κανονικά το παρών στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος ακολούθησε μέρος του προγράμματος και αναμένεται να μπει ολοκληρωτικά προς το τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντακόλ, ενώ ο Δέλλας δεν είχε στη διάθεση του τους Κορδέρο και Ανάκογλου, που έχουν πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Πρωτοχρονιάτικο ρεπό

Τέλος, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε στους παίκτες του το πρόγραμμα της εβδομάδας, το οποίο περιέχει ένα ρεπό ανήμερα της πρωτοχρονιάς.

Οι προπονήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν πρωί, την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου άπαντες θα έχουν ρεπό, ενώ την Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει στις 6 το απόγευμα.

Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά ο Δέλλας δίνει 1,5 ημέρα ρεπό στους παίκτες του, ώστε να χαλαρώσουν την πρώτη ημέρα του χρόνο και εν συνεχεία να μπουν σε δυνατό πρόγραμμα για το ματς με τον Ατρόμητο.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ