ΑΕΚ

"Πατάει" Αθήνα ο Σιμόες

FUTEBOL - Andre Simoes jogador do Moreirense durante o treino 2014/15. Campo do Pevidem em Guimaraes. Sexta feira, 05 de Dezembro de 2014. (ASF/PEDRO G LIMA)
Σιμόες ASF

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα καταφθάνει ο Άντρε Σιμόες για λογαριασμό της ΑΕΚ. Μάλιστα, την Τρίτη (2/6) αναμένεται να βρεθεί στα Σπάτα και να γνωρίσει το νέο του "σπίτι".

Από τον Γενάρη κιόλας όταν έκλεισε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ο Άντρε Σιμόες έριχνε συνεχώς "κλεφτές" ματιές σ’ όσα γινόντουσαν εδώ στην Ελλάδα. Ήταν ανυπόμονος να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Μορεϊρένσε και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα. Όπερ και θα γίνει απόψε.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αν η πτήση με ανταπόκριση δεν έχει καθυστέρηση, ο Σιμόες αναμένεται να «πατήσει» ελληνικό έδαφος. Και μάλιστα ο ίδιος ο Πορτογάλος προανήγγειλε από χθες (31/5) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την άφιξη του στην Ελλάδα με ενθουσιασμό αλλά και στην ελληνική γλώσσα.

Ο Σιμόες αναμένεται να δώσει το παρών αύριο (2/6) στην προπόνηση στα Σπάτα για να γνωρίσει το καινούργιο του "σπίτι", τον Τραϊανό Δέλλα και τους νέους του συμπαίκτες. Ενώ την Τετάρτη (3/6) θα παρακολουθήσει στη Ριζούπολη το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει προγραμματίσει την αναχώρηση του από την Αθήνα την προσεχή Πέμπτη (4/6), καθώς θέλει να φύγει και για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ