ΑΕΚ

Παρουσίες με νόημα στο φιλικό με την εθνική αστέγων

Παρουσίες με νόημα στο φιλικό με την εθνική αστέγων
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η σημασία της παρουσίας του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Γιάννη Τσιρώνη στο ΟΑΚΑ για το φιλικό με την εθνική αστέγων και το έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Για τους ανθρώπους της ΑΕΚ αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η υπόθεση της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όλες οι δραστηριότητες, περνούν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μέσα από την προοπτική αυτού του έργου.

Όταν μάλιστα στις εξέδρες του προσωρινού «σπιτιού» της ΑΕΚ, έστω και με αφορμή ένα φιλικό παιχνίδι ειδικού χαρακτήρα και σκοπού, βρίσκονται σημαντικά στελέχη της κυβέρνησης, τότε είναι σχεδόν αναγκαστική η… σύνδεση με την υπόθεση του νέου γηπέδου.

Στο φιλικό με την εθνική Αστέγων έδωσαν το παρών τόσο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Τσιρώνης. Δυο στελέχη της κυβέρνησης δηλαδή, που ενδεχόμενη στήριξη τους στο θέμα του έργου της Αγιά Σοφιάς, έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο ένας διότι είναι κορυφαίο στέλεχος, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και με λόγο που εκφράζει την θέση της κυβέρνησης. Και ο δεύτερος διότι βρίσκεται σ’ ένα υπουργείο από το οποίο περνά το τελευταίο βήμα που πρέπει να γίνει, πριν η ΑΕΚ πάρει στα χέρια της, την οικοδομική άδεια.

Ως εκ τούτου η παρουσία των δυο συγκεκριμένων στελεχών της κυβέρνησης στο Ολυμπιακό Στάδιο, είχε την σημασία της. Μάλιστα ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σε «πηγαδάκι» που βρέθηκε στο ημίχρονο του αγώνα, φέρεται να τάχθηκε για μια ακόμα φορά υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ