ΑΕΚ

Παρουσίασε τη συνεργασία με "Ζηρίδη"

Παρουσίασε τη συνεργασία με "Ζηρίδη"
INTIME SPORTS

«Να φτιάξουμε δικό μας γήπεδο και να δημιουργήσουμε αθλητές με προσωπικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τους υπεύθυνους των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο τεχνικός διευθυντής Άκης Ζήκος, παρουσίασαν την Πέμπτη το πρωί την συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη και τις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Ο Μπάγιεβιτς τόνισε ότι θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία για πολλά χρόνια, ενώ συμπλήρωσε πως στόχος είναι οι καλοί μαθητές και οι καλοί άνθρωποι.

Είπε ακόμα πως το ποδόσφαιρο μπορεί να δώσει πράγματα στα παιδιά και όχι να πάρει, ενώ υπογράμμισε πως δε στοχεύουν μόνο σε καλούς αθλητές, αλλά και σε καλούς μαθητές και σωστούς ανθρώπους.

Αναλυτικά:

«Εκτός από καλούς αθλητές μας ενδιαφέρει να έχουμε και καλούς μαθητές, καλούς ανθρώπους. Στο ερώτημα αν το ποδόσφαιρο παίρνει τα παιδιά από τα σχολεία, η απάντηση είναι όχι. Το ποδόσφαιρο δίνει στο παιδί, δεν παίρνει. Θέλω η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια».

Ο Ζήκος από την πλευρά του τόνισε ότι η ΑΕΚ δε θέλει να βγάλει παίκτες «ρομπότ» με μόνο στόχο τη νίκη, αλλά και ότι στόχος είναι οι καλοί ποδοσφαιριστές εντός γηπέδων και οι ισχυρές προσωπικότητες έξω από αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την πρώτη στιγμή στόχος μας ήταν να βγάλουμε σωστούς ανθρώπους και καλούς αθλητές. Με την συνεργασία αυτή το πετυχαίνουμε. Θέλουμε καλούς παίκτες μέσα στο γήπεδο και κύριους έξω από αυτό. Η προσφορά των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη θα είναι σημαντική όχι μόνο την ΑΕΚ, αλλά γενικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο με αυτή τη κίνηση. Είμαστε πρωτοπόροι στην Ελλάδα. Το όραμα μας είναι αυτό που είναι στα μάτια και στην καρδιά όλων των φιλάθλων μας. Να φτιάξουμε δικό μας γήπεδο και να δημιουργήσουμε αθλητές με προσωπικότητα, οι οποίοι να παίξουν στο νέο γήπεδο και να φέρουν τίτλους.

Στην Ελλάδα συνήθως στόχος είναι να φτιάξουμε αθλητές ρομπότ οι οποίοι θα παλεύουν μόνο για την νίκη. Εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε οι νίκες και τα πρωταθλήματα να έρθουν με τον σωστό τρόπο».

Παρουσίασε τη συνεργασία με "Ζηρίδη"
INTIME SPORTS
Παρουσίασε τη συνεργασία με "Ζηρίδη"
INTIME SPORTS
Παρουσίασε τη συνεργασία με "Ζηρίδη"
INTIME SPORTS
Παρουσίασε τη συνεργασία με "Ζηρίδη"
INTIME SPORTS
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ