ΑΕΚ

Πάντα στη σκέψη ο Κατσουράνης

Πάντα στη σκέψη ο Κατσουράνης
Παπαδόπουλος Κατσουράνης INTIME SPORTS

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται μία τελευταία προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα που παρατηρήθηκε κατά την πρώτη επαφή του Μελισσανίδη με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας.

Η προσθήκη ή όχι του Κώστα Κατσουράνη στο ρόστερ της ΑΕΚ, δεν σχετίζεται και τόσο με τον προγραμματισμό της ομάδας για την ομάδα που οικοδομείται με ορίζοντα τη Σούπερ Λίγκα. Στα 35 του, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν θα αποκτηθεί με σκοπό να "χτιστεί" γύρω του η αντεπίθεση της Ένωσης και ασφαλώς οι λόγοι για να προχωρήσουν οι Κιτρινόμαυροι στον επαναπατρισμό του, δεν είναι αμιγώς αγωνιστικοί.

Σαφώς και ο Κατσούρ είναι ακόμα απόλυτα ικανός να βοηθήσει με την εμπειρία αλλά και τις καθοριστικές αποφάσεις του στη διάρκεια των αγώνων, ειδικά στην προσπάθεια για την άμεση και δίχως χρονοτριβή επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο τούτο εν συνεπάγεται ότι αποτελεί και προτεραιότητα καθώς για την ΑΕΚ φαίνεται ότι προέχουν άλλες προσθήκες.

Είναι μία υπόθεση που μπορεί να τελειώσει (είτε θετικά, είτε αρνητικά) με ένα τηλεφώνημα ακόμα και αύριο το πρωί για παράδειγμα, αλλά και η οποία μπορεί να συζητηθεί ακόμα και μετά το Μουντιάλ, καθώς ούτε η ΑΕΚ αλλά ούτε και ο διεθνής μέσος βιάζονται ιδιαίτερα. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες ένταξής του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι ακριβώς στο 50-50.

Το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπάρχει θετική άποψη για την απόκτησή του από το επιτελείο των τριών υψηλόβαθμων στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος (Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος, Δέλλας), ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εκείνος που θα λάβει την τελική απόφαση στη συγκεκριμένη υπόθεση, μετά και το ναυάγιο της πρώτης συζήτησης που είχαν κάνει οι δύο άνδρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ