ΑΕΚ

Πάνοπλη για την πρόκριση

Πάνοπλη για την πρόκριση
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του 2ου προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τον Χιμένεθ να παίρνει 22 παίκτες στην αποστολή. "Μέσα" και οι Ματέος και Μπάχα.

Μετά την επικράτησή της με 2-0 στον πρώτο αγώνα (με τα δύο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου) όπου ήταν τυπικά φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ, η Ένωση φιλοδοξεί με τη βοήθεια του κόσμου της βράδυ της Τετάρτης να διασφαλίσει το προβάδισμα και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, με το θετικό για τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι πως δε αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Ο Μανωλάς που είχε απουσιάσει στο πρώτο ματς επιστρέφει στην αποστολή, όπως και οι Μπλάνκο και Καράμπελας που δεν είχαν ταξιδέψει στην Ξάνθη το περασμένο Σάββατο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Skoda, ενώ στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού τέθηκαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Μπάχα και Ματέος.

Αναλυτικά, οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή των "κιτρινόμαυρων": Σάχα, Μοσχονάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Ματέος, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο και Μπάχα.

Να σημειωθεί ότι οι Τραϊανός Δέλλας και ο Νίκος Γεωργέας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.00.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ