ΑΕΚ

"Πανικός" για τη νέα φανέλα της ΑΕΚ

"Πανικός" για τη νέα φανέλα της ΑΕΚ

Δεν προλαβαίνει η ΑΕΚ να "τυπώνει" τις μαύρες εμφανίσεις και να απαντά σε ερωτήσεις. Στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, στην μπουτίκ από τη Δευτέρα

Η αλήθεια είναι πως η μαύρη εμφάνιση που θα χρησιμοποιεί ως βασική η ΑΕΚ, στη φετινή σεζόν, έχει κάνει τεράστια εντύπωση από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε.

Αφενός διότι έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, σε σήμα και νούμερα, αλλά και επειδή παραπέμπει εν πολλοίς σε φανέλες ομάδων της Premier League. Στην ΑΕΚ έχουν διαπιστώσει πως αυτή η μαύρη εμφάνιση έχει τεράστια αποδοχή από τον κόσμο, καθώς δεν έχει σταματήσει από χθες (7/9) να δέχεται παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ήδη έχουν φύγει χίλιες μαύρες φανέλες, ενώ έφτασαν από την Αγγλία έξι χιλιάδες ειδικά επεξεργασμένα σήματα, προκειμένου να τυπωθούν σε εμφανίσεις προς πώληση. Άλλωστε από την Κυριακή (11/9) θα υπάρχουν οι φανέλες θα υπάρχουν στις δυο μπουτίκ στο ΟΑΚΑ, ενώ από τη Δευτέρα (12/9) και στο κατάστημα που υπάρχει στο ισόγειο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ενώ θα πάνε και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών σ’ όλη την Αθήνα και ενδεχομένως και σ’ όλη την Ελλάδα. Οι μοναδικές που θα καθυστερήσουν μερικές μέρες ακόμα, είναι οι παιδικές φανέλες.

Πάντως από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την μαύρη φανέλα. Κυρίως λόγω του υδατογραφήματος με τον έντονο συμβολισμό στα νούμερα. Κάτι που προκύπτει από τις ερωτήσεις που δέχονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το αν το συγκεκριμένο υδατογράφημα στα νούμερα αφορά μόνο τις φανέλες των ποδοσφαιριστών ή θα υπάρχει και σ’ αυτές που είναι προς πώληση. Και φυσικά με ικανοποίηση ο κόσμος πληροφορείται, πως ισχύει το δεύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις
Η τεράστια αλλαγή στο σήμα της ΑΕΚ και η τιμή στην προσφυγιά
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ