ΑΕΚ

Παναγιωτάρας: "Θα γίνουν αλλαγές"

Παναγιωτάρας: "Θα γίνουν αλλαγές"
Παναγιωτάρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας, μίλησε για την διαχείριση της κούρασης στο ντέρμπι της Δευτέρας (23/5) με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Η ΑΕΚ μόλις με δυο προπονήσεις μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αύριο (23/5) στην Λεωφόρο. Και η βάση πάνω στην οποία ο Νίκος Παναγιωτάρας φτιάχνει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, είναι η διαχείριση της κόπωσης μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μάλιστα ο τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, παραδέχθηκε πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο σχήμα.

"Σίγουρα το στοιχείο της κούρασης είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να παίξουμε πέντε ματς μέσα σε 11 μέρες και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν όλα τα παιδιά. Είδατε και στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο ότι στο β' ημίχρονο, παρά την κούραση τα παιδιά έβγαλαν τρομερή ενέργεια και διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι θα διαχειριστούν σωστά και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι θα γίνουν αλλαγές κι έτσι θα προχωρήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ενισχύθηκε πολύ τον Ιανουάριο. Έχει παίκτες ποιότητας και μέσα στη Λεωφόρο έχει έξτρα δυναμική. Κι εμείς όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα πάμε μέσα στη Λεωφόρο να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Θα είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο" ήταν τα λόγια του.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ