ΑΕΚ

Πάλι δεν έπεισε

Πάλι δεν έπεισε
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε να χάνει από τον Π.Α.Ο. Κρουσώνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με τη νίκη με 2-1 από το Παγκρήτιο χάρη στα τέρματα του Τσεβά και του Πλατέλλα.

Τη διαφορά της διατήρησε τη διαφορά της στο +13 από τη δεύτερη Κηφισιά έπειτα από τη νίκη της επί του Π.Α.Ο. Κρουσώνα. Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το γκολ του Σκουτέλη, ωστόσο με τέρματα των Τσεβά και Πλατέλλα πήρε μία ακόμα νίκη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν και το όγδοο χαμένο πέναλτι της ΑΕΚ για φέτος.

Το ματς:

Όπως ήταν αναμενόμενο η ΑΕΚ ήταν εκείνη η οποία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε τις πρώτες καλές στιγμές του αγώνα.

Μάλιστα, στο πρώτο τέταρτο βρέθηκε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Στο 10ο λεπτό ο Πλατέλλας σούταρε με το δεξί αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ζάλουντοκ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Κρουσώνα σταμάτησε το σουτ του Ντακόλ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ζάλουντοκ έδιωξε εντυπωσιακά και το σουτ του Πλατέλλα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο.

Πάλι δεν έπεισε
INTIME SPORTS

Η προειδοποιητική βολή και το γκολ

Ο Π.Α.Ο.Κ. άρχισε να πιέζει ψηλά και αυτό έφερε γρήγορα αποτελέσματα. Στο 28ο λεπτό ο Σταθάκης έκανε το λάθος, οι παίκτες του ΠΑΟ Κρουσώνα βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Τσιρίλο πρόλαβε να διορθώσει.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο έμπειρος αμυντικός δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο. Ο Τσιρίλο και Σταθάκης δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Σκουτέλης πρόλαβε και τον Βούρα και έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τελικά δεν κατάφερε τίποτα και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το 0-1.

Το όγδοο χαμένο πέναλτι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η γρήγορη αποβολή του Χαλκιαδάκη.

Πάλι δεν έπεισε
INTIME SPORTS

Ο παίκτης του Κρουσώνα είδε δύο κίτρινες μέσα σε πέντε λεπτά και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 55. Η ΑΕΚ άρχισε αμέσως να πιέζει και στο 56' ο Ζάλουντοκ έδιωξε εντυπωσιακά στην εκτέλεση φάουλ του Ντακόλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βιτώρος ανέτρεψε τον Γροντή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Τσιρίλο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά αστόχησε. Αυτό μάλιστα ήταν το όγδοο χαμένο πέναλτι της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν σε 13 εκτελέσεις.

Έκανε την ανατροπή

Στο 62' ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι βγήκαν σε μία ακόμα αντεπίθεση, όμως το σουτ του Μπουρσέλη σταμάτησε ο Βούρας.

Από εκεί και μετά άρχισε ο μονόλογος της ΑΕΚ. Αρχικά, ο Πόποβιτς στο 70' έχασε μια μοναδική ευκαιρία αφού αστόχησε σε κενή εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσεβάς κατάφερε να κάνει το 1-1 με ένα ωραίο βολέ με το αριστερό.

Οκτώ λεπτά αργότερα η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Ο Τσιρίλο επιχείρησε το δυνατό σουτ, ο Ζάλουντοκ δεν κατάφερε να το εξουδετερώσει και ο επερχόμενος Πλατέλλας έκανε το 2-1 στο 82'.

Στη συνέχεια καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε διάθεση για να κυνηγήσει κάτι περισσότερο και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να παίρνει μία ακόμα νίκη και να διατηρεί το +13 από την Κηφισιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σκόρερ: 33' Σκουτέλης - 74' Τσεβάς, 82' Πλατέλλας)

ΠΑΟ Κρουσώνα: Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Ταβλαδωράκης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Χαλκιαδάκης, Κολιακουδάκης, Βιτώρος, Σκουτέλης, Μπουρσέλης, Παππάς.

AEK: Βούρας, Γεωργέας, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ