ΑΕΚ

Παιχνίδι για Βινίσιους και Αλμέιδα

Παιχνίδι για Βινίσιους και Αλμέιδα

Ο Mανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε σήμερα (14/2) προπονητικό φιλικό με την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ με σκοπό να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Βινίσιους ντε Φρέιτας και Ούγκο Αλμέιδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με δεδομένο πως υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/02, 19:30), δεν υπήρχε περιθώριο στην ΑΕΚ για ρεπό. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνηση και μάλιστα ακόμα και προπονητικό φιλικό με την Κ20, για όσους δεν έπαιξαν στο ματς με τον Ηρακλή.

Κυρίως ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να δώσει χρόνο στον Βινίσιους ντε Φρέιτας που μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο στο ματς με τη Βέροια, αλλά και στον Ούγκο Αλμέιδα, που επέστρεψε μετά από τραυματισμό. Σημαντικό επίσης το γεγονός πως ο Πατίτο Ροντρίγκες ξεπέρασε το πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού και έπαιξε κανονικά. Ενώ πήρε μέρος ακόμα και ο Χρήστος Αραβίδης. Αντίθετα για λόγους προληπτικούς, έμεινε εκτός ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, παρόλο που πλέον έχει μπει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων.

Στο ματς αγωνίστηκαν οι: Βούρας, Τάμπας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Ροντρίγκες, Μεληκιώτης, Μπακασέτας και Αλμέιδα. Στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Μπακασέτα έπαιξε ο Αραβίδης.

Με την Κ-20 αγωνίστηκαν οι: Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Μαρκοπουλιώτης, Τσιβελεκίδης, Γιαννούτσος, Λίτσι, Μπάμπης, Λημνιός, Σπηλιώτης, Αντωνίου, Βλαχομήτρος.

Έπαιξαν ακόμα οι: Γκίνης, Τσιβελεκίδης, Γιούσης, Κοφσανίδης, Πογοσιάν, Λεπενιώτης και Ψάνης. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο του προπονητικού φιλικού ο Μπακασέτας.

Κατά τα άλλα ο Ροντρίγκο Γκάλο έκανε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, μετά την βαριά κάκωση που υπέστη στο ματς με τον Ηρακλή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ