ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ ο Μούργκα

Παίκτης της ΑΕΚ ο Μούργκα

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Έντιν Μούργκα, με τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια την Τετάρτη (10/7). Συμφωνία και με Ρενάλντο Ράμα!

Ο δεύτερος ξένος στο ρόστερ της ΑΕΚ μετά τον Μιγκέλ Άνγκελ Κορδέρο θα είναι Έντιν Μούργκα ο οποίος είχε δοκιμαστεί τον προηγούμενο μήνα από τον Τραϊανό Δέλλα και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο στον προπονητή της ομάδας, όσο και στον εκτελεστικό διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει αναφορικά με τις κινήσεις της Ένωσης για τη μεταγραφή του 19χρονου μεσοπειθετικού. Η τελική συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (10/7) όπου ο Βόσνιος θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Κοντά σε συμφωνία με Ράμα

Όσον αφορά την περίπτωση του Αλβανού επιθετικού Ρενάλντο Ράμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο, αλλά πρώτα θα πρέπει να λυθούν κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τελική μορφή της μεταγραφής, αν θα αποκτηθεί ως Έλληνας ή ως ξένος.

Ο 23χρονος άσος, παρά το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί μία φορά με την Εθνική Νέων της Αλβανίας, έχει θητεύσει σε ελληνικό σχολείο και σε αυτό αναμένεται να πατήσουν οι άνθρωποι τηςς Ένωσης. Μόλις ξεπεραστεί το θέμα αυτό, ο Ράμα θα αποτελέσει και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ