ΑΕΚ

Όχι Μπλάνκο σε Λοκομοτίβ

Όχι Μπλάνκο σε Λοκομοτίβ
INTIME SPORTS

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ίσμαελ Μπλάνκο σε πρόταση που του έκανε η Λοκομοτίβ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα πρόσφερε στην ΑΕΚ 750.000 ευρώ και 800.000 στον ίδιο αλλά ο Αργεντινός στράικερ απάντησε αρνητικά παρά την θετική απάντηση της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «Sport Express», η Λοκομοτίβ Μόσχας πρόσφερε 750.000 ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού. Μία πρόταση την οποία η ΑΕΚ αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη

Ο Μπλάνκο όμως αρνήθηκε, και στην μοσχοβίτικη ομάδα μεταφέρθηκε από τους εκπροσώπους του ότι δεν ενδιαφέρεται διότι είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Ωστόσο οι Ρώσοι του προφέρουν πάνω από 800.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (1+2 χρόνια), κάτι που σημαίνει απολαβές ύψους σχεδόν 2,5 εκ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την άρνηση του «Ζορό», οι Ρώσοι ενημέρωσαν τον ατζέντη του ότι τον Ιούνιο που λήγει το συμβόλαιό του θα επανέλθουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Σε κάθε περίπτωση, αν και η ΑΕΚ θεωρεί υψηλή την πρόταση των 600.000 ευρώ προς τον πρώτο σκόρερ της μπορεί να βρει και καλύτερες, αφού οι Τούρκοι του προσφέρουν 700.000 και οι Ρώσοι 800.000.

Το σήριαλ του Αργεντινού στράικερ θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, όμως η αξία του είναι δεδομένο ότι κοστολογείται περισσότερο από ότι πιστεύουν οι «κιτρινόμαυροι» και αν δεν συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ, σίγουρα χάνουν και τα χρήματα της μεταγραφής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ