ΑΕΚ

Οικογενειακό δείπνο παρουσία Μελισσανίδη

Οικογενειακό δείπνο παρουσία Μελισσανίδη
INTIME SPORTS

Δείπνο θα παραθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή του.

Λίγο οι ημέρες των εορτών, λίγο η έναρξη των play-offs, και στην ΑΕΚ αποφάσισαν να συσφίξουν κι άλλο τις σχέσεις τους με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να προσκαλεί σε οικογενειακό δείπνο παίκτες και προπονητικό τιμ.

Ο ορισμός των play-offs έχει καθυστερήσει, στην ΑΕΚ περιμένουν εναγωνίως της ανακοινώσεις και ο Τραϊανός Δέλλας θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του προγραμμάτισε φιλικά την Παρασκευή και το Σάββατο.

Την ίδια στιγμή, με τις ημέρες του Πάσχα να έχουν περάσει και την Ένωση να μπαίνει στην τελική ευθεία της επιστροφής της, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να παραθέσει δείπνο σε αθλητές και προπονητές, δείχνοντας τη στήριξη του.

Οι Κιτρινόμαυροι, που έτσι κι αλλιώς έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους, θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν το βράδυ του Σαββάτου και να περάσουν οικογενειακές στιγμές με την ομάδα.

Στο δείπνο, όπως είναι λογικό αναμένεται να δώσουν το παρών τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, άμεσοι συνεργάτες του Τίγρη στο αγωνιστικό κομμάτι.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ