ΑΕΚ

Οι Έλληνες βάζουν πλάτη για το καλό της ΑΕΚ

Οι Έλληνες βάζουν πλάτη για το καλό της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Για να πάρει η ΑΕΚ την απαιτούμενη αδειοδότηση απαιτούνται υπογραφές παικτών ότι δεν εκκρεμούν οφειλές προς αυτούς. Στην ΑΕΚ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μέσα 8 και 9 μήνες αλλά διατίθενται να πάρουν λιγότερα από όσα τους αναλογούν προκειμένου να υπογράψουν. Έλληνες και ξένοι αποφασίζουν!

Ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε σήμερα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βάλουν περισσότερη πλάτη... Στους Έλληνες προτάθηκε η καταβολή του 50% των οφειλομένων ώστε να υπογράψουν το χαρτί της αδειόδοτησης κι είπαν αμέσως ναι!

Από τους ξένους _ απέναντι στους οποίους οι οφειλές είναι αναλογικά σημαντικά μεγαλύτερες _ ζητήθηκε να καρπωθούν το 70% των οφειλομένων προκειμένου να βάλουν τις υπογραφές τους.

Ζήτησαν λίγο χρόνο επιφυλασσόμενοι να απαντήσουν και λογικά αύριο ή μεθαύριο (ή ενδεχομένως κι εντός της ημέρας) θα πράξουν όπως και οι Έλληνες. Αυτή είναι ασφαλώς η αισιόδοξη πλευρά της υπόθεσης.

Σημειωτέων ότι το συγκεκριμένο έγγραφο έχουν ήδη υπογράψει ο Μανόλο Χιμένεθ και οι λοιποί συνεργάτες του που συνθέτουν το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Αυτό προτάθηκε στους παίκτες προφανώς επειδή ο Νίκος Νοτιάς δεν συναινεί στην καταβολή των περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που του αναλογούν ως υποχρέωση βάσει των μετοχών του και μοναδικός χρηματοδότης έχει απομείνει ο Πέτρος Παππάς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ