ΑΕΚ

Οι απαντήσεις του Βαγγέλη Αρναούτογλου

Οι απαντήσεις του Βαγγέλη Αρναούτογλου
INTIME SPORTS

Για τουλάχιστον μιάμιση ώρα ο Βαγγέλης Αρναούτογλου απάντησε σε ερωτήσεις των αναγνωστών του Sport24.gr για τις μεταγραφές της ΑΕΚ, τον σχεδιασμό, το γήπεδο και ότι άλλο αφορά τους "κιτρινόμαυρους". Διαβάστε τους διαλόγους.

O Βαγγέλης Αρναούτογλου συνομίλησε με τους φίλους της ΑΕΚ (κι όχι μόνο) για όλα όσα αφορούν την Ένωση κι έδωσε απαντήσεις σε πολλά και σημαντικά ζητήματα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις, ενώ εσείς έχετε πάντα τη δυνατότητα να διαβάσετε ολόκληρο το διάλογο στο Sport24.gr.

Υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ο κουρμπέλης. και αν έχει γίνει κρούση σε Καραγκούνη.

"Για τον Κουρμπέλη υπήρξε ενδιαφέρον, ωστόσο κόπηκε αυτομάτως όταν η ΑΕΚ ενημερώθηκε για τις αρχικές τότε οικονομικές απαιτήσεις του Αστέρα, 800.000 ευρώ. Σήμερα ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται περίπου 1,2-1,5 εκατ. ευρώ, οπότε το ξεχνάμε. Για τον Καραγκούνη υπήρξε συζήτηση εντός ΑΕΚ, όμως ως σκέψη έμεινε, δεν προχώρησε κάτι".

Θα ασχοληθει η ΑΕΚ με την ακαδημια του Ρουις στην Αργεντινη; Θα στειλει τον ζητουμενο εξοπλισμο; Γνωριζουμε;

"Καλημέρα φίλε! Ναι, η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερωθεί, η σχετική επιστολή που δημοσιεύτηκε στο sport24.gr και στο aek1924.gr έχει ήδη φτάσει από εμάς στα χέρια των αρμοδίων και η Ένωση θα ανταποκριθεί στα αιτήματα του Μανόλο. Τώρα για περαιτέρω συνεργασία θα δείξει το μάτι του Ρουίς και τι προτάσεις θα καταθέσει".

Ποιος πιστευεις αξιζει θεση βασικου Πεταυρακης η Σοιλεδης?

"Δεν μπορώ να έχω άποψη από τη στιγμή που δεν έχω δει ακόμα τον Σοιλέδη, για να είμαι ειλικρινής δεν είχα παρακολουθήσει την πορεία του στη Νίκη. Ουδείς μονιμότερος του προσωρινού ωστόσο, οπότε επί της παρούσης πάμε με Πεταυράκη. Πάντως το σκεπτικό απόκτησης του Σοιλέδη ήταν να παίζει βασικός".

Θα σκάσει η βόμβα με Κλάους???

"Βόμβα Κλάους μπορεί να σκάσει τον επόμενο Γενάρη εφόσον ο Αθανασιάδης δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ (σήμερα που έχει ραντεβού ή τις επόμενες ημέρες). Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ πάντως είναι 100% υπαρκτό".

Γιατί δεν παίρνουμε τον Νίνη, δεν πιστεύεις πως είναι καλή περίπτωση;

"Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένα καλό στοίχημα, αλλά στην ΑΕΚ έχουν πλέον πάρει την απόφαση ότι δεν υπάρχει χρόνος για ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι. Και ο Νίνης χρειάζεται τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να επιστρέψει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να βρει τον εαυτό του, αν τον βρει..."

Πιστεύεις πως θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός ελεύθερου παίκτη;

"Είναι μικρές οι πιθανότητες... Αλλά μέχρι τελευταία στιγμή πρέπει να περιμένουμε".

Παιζει να παρουμε αριστερο μπακ αν σοιλεδης προβληματιζει με την κατασταση του;

"Ας έχουμε υπομονή με το παλικάρι, μικρός είναι ακόμα και οι ύπουλοι τραυματισμοί χρειάζονται υπομονή. Είναι θέμα που θα πρέπει να το ξαναδούμε τον Ιανουάριο, εάν κι εφόσον δεν έχει μπει κανονικά στην ομάδα. Νομίζω όμως ότι θα τα έχει καταφέρει".

Σε περίπτωση που δεν πάρουμε τα 20 εκ. της Περιφέρειας υπάρχει plan B για την χρηματοδότηση του γηπέδου?

"Αυτό το γνωρίζει μόνο ο Μελισσανίδης! Όμως δεν θα το δεις πουθενά γραμμένο και δεν θα το ακούσεις ποτέ από επίσημα χείλη αν πρώτα δεν επισημοποιηθεί η ενδεχόμενη άρνηση της Δούρου. Πάντως κανονικά θα πρέπει να υπάρχει και σχέδιο Β".

Καλημερα Βαγγελη πιστευεις πως η ΑΕΚ θα ειναι ετοιμη απο του χρονου να χτυπησει τον ΟΣΦΠ στα ισια ή οτι εχει ακομα πολυ δουλεια να γινει;

"Η νοοτροπία δεν πρέπει να είναι αυτή. Η νοοτροπία πρέπει να αφορά στη δημιουργία ομάδας ικανή να χτυπήσει και τις 15 που θα βρίσκει στο δρόμο της ώστε να διεκδικήσει τίτλο. Ας μην πέσουμε στην παγίδα του παρελθόντος, η ΑΕΚ να νικάει τον ΟΣΦΠ και να είναι όλα καλά. Να τους νικάει όλους"!

Πως βλεπεις την κληρωση και γενικα το προγραμμα της ΑΕΚ στην football league;

"Δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα από τη στιγμή που η ομάδα είναι καλή και πείθει ότι θα ανέβει δίχως να αντιμετωπίσει άγχη και μεγάλες δυσκολίες. Ίσως το γεγονός ότι έχει πολλά συνεχόμενα εκτός έδρας και ακολούθως εντός έδρας ματς να είναι και καλό πάντως".

Ήθελα να σε ρωτήσω , με το συγκεκριμένο ρόστερ που έχουμε , θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε το κύπελλο φέτος ???

"Είναι μία πολύ ιδιαίτερη διοργάνωση. Μπορεί η κλήρωση να σε οδηγήσει από μόνη της σε τελικό, μπορεί να σε φέρει αντίπαλο π.χ. με ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό πολύ γρήγορα και να έχεις αποκλεισμό. Θεωρώ ότι η ομάδα χτίζεται με σκοπό να διεκδικήσει και αυτόν τον τίτλο, ας μην το φωνάζει. Το θέλει! Σαφώς και πιστεύω λοιπόν ότι όλα γίνονται..."

Μπορείς να μου πεις πότε περίπου πιστεύεις θα πάρουμε τελικά την άδεια?????Ποία είναι η προσωπική σου πρόβλεψη???

"Είναι να κάνεις προβλέψεις με αυτό το κράτος; Αν όλα πάνε βάσει χρονοδιαγραμμάτος, τότε πρέπει να παραδοθεί στην ΑΕΚ στα τέλη του Οκτωβρίου. Πόσα όμως χρονοδιαγράμματα έχουν πέσει έξω; Αναλογίσου..."

Βαγγέλη πόσους μήνες έχουν διορία για προσφυγή στο στε;

"Πρώτα πρέπει να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα εκείνοι που θα θελήσουν να βάλουν μπλόκο και ακολούθως θα φανεί αν έχουν το δικαίωμα προσφυγής στο ΣτΕ. Πάντως στην ΑΕΚ λένε ότι από το Δήμο δεν μπορεί να εμφανιστεί κόλλημα που δεν ξεπερνιέται. Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια ή ευσεβείς πόθοι, αυτό που φτάνει πάντως στα αφτιά μου είναι ότι νομικά η ΑΕΚ το έχει δέσει το συγκεκριμένο ζήτημα".

Καλημερα!τον Γουτα τον εχει κλεισει ετσι δεν ειναι?

"Όχι δεν είναι έτσι. Σίγουρα όμως έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του εφόσον το αποφασίσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Εν ολίγοις εξαρτάται από την ΑΕΚ αν θα τον πάρει ή όχι".

Για τις ακαδημίες των u21 και u17 , τι προσθήκες έχουμε? βλέπεις κάποιους να μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα με κάποια μικρή προετοιμασία?(σχεδόν έτοιμοι)

"Υπάρχουν πολλά ικανά και ταλαντούχα παιδιά τα οποία αξιολογούνται καθημερινά. Για 4-5 περιπτώσεις ειδικά έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα, το φρόνιμο είναι όμως να μην αναφερόμαστε με ονόματα σε παίκτες που ακόμα φτιάχνουν τα σωμάτά τους και προσπαθούν να βρουν έναν δρόμο. Σιγά σιγά, με υπομονή, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της αναδόμησης των Ακαδημιών".

Γιατι εχω την αισθηση οτι εστω κ την τελευταια στιγμη θα παρουμε τον κατσουρανη;

"Είναι μία αίσθηση που την είχα κι εγώ πριν από μερικές ημέρες, σήμερα σαν να την έχω χάσει. Προσωπικά τον θεωρώ απαραίτητο για μία σειρά από λόγους που έχω καταγράψει σε παλαιότερα άρθρα μου. Από εκεί και πέρα άλλοι αποφασίζουν..."

Σε ποιες θεσεις πιστευεις θα κανουμε του χρονου μεταγραφη για βασικη 11αδα?

"Ανάγκες σίγουρα θα υπάρξουν, αλλά πολλές από αυτές θα διαπιστωθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Προσωπικά θα ήθελα να δω έναν σπουδαίο παίκτη σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Έναν στόπερ διεθνούς κλάσης πλάι στον Κολοβέτσιο, έναν χαφ επιπέδου Ντιοπ ή Ζήκου στα καλά του και έναν επιθετικό επιπέδου Σκόκο. Τυχαία τα παραδείγματα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ