ΑΕΚ

Οι Άγγλοι εμπλέκουν την ΑΕΚ με τον Βέλλιο!

Οι Άγγλοι εμπλέκουν την ΑΕΚ με τον Βέλλιο!

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή με τον Απόστολο Βέλλιο και πως ο στόχος του δικεφάλου είναι η ολοκλήρωση της απόκτησης του Έλληνα φορ πριν τελειώσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος. Αναθερμαίνει το "φλερτ" ανάμεσα στις δύο πλευρές

O διεθνής άσος με την Εθνική Ελπίδων, φέρεται να επιθυμεί να φύγει από την Έβερτον, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αφού αρνήθηκε το καλοκαίρι να πάει σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα (μόλις μία συμμετοχή φέτος).

Το συμβόλαιο του Απόστολου λήγει το καλοκαίρι του 2014 και η περίπτωση του φαντάζει ελκυστική για την ΑΕΚ που δεν αποκλείεται πίσω από τον... καπνό να υπάρχει και φωτιά. Άλλωστε η ΑΕΚ ξεκίνησε την μίνι περιπέτεια της ψάχνοντας και για έναν Έλληνα νεαρό εξελίξιμο επιθετικό προκειμένου να επενδύσει πάνω του και να έχει επιθετικό για τα επόμενα χρόνια.

Έχοντας λοιπόν θητεύσει σε Αγγλικό "πανεπιστήμιο" ποδοσφαίρου όπως είναι η Έβερτον και οι ακαδημίες της, υπό τις εντολές και του νυν τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή θα ήταν η Σούπερ λύση για την ενίσχυση της επίθεσης για τα επόμενα χρόνια.

Βέβαια μπορεί η ΑΕΚ να θέλει να κλείσει από τώρα τον παίκτη, αλλά φαντάζει δύσκολο να τον φωνάξει στην Γ για να αγωνιστεί, με την πιθανότητα να δοθεί για 6 μήνες δανεικός (εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι Άγγλοι) σε κάποια άλλη ομάδα, ίσως και της Superleague.

Το φλερτ πριν τρία χρόνια

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν αναχωρήσει ο Απόστολος Βέλλιος για την Αγγλία και την Έβερτον, η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτηση του, με τον παίκτη να είναι θετικός για την συγκεκριμένη κίνηση, αλλά περίμενε να έχει στα χέρια του την πρόταση από το εξωτερικό που τελικά ήρθε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ