ΑΕΚ

Οι φωνές του Χιμένεθ: "Είναι 0-0 ακόμα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE  ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΦΩΤΟ  (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ειδικό κοουτσάρισμα του Χιμένεθ, οι οδηγίες και η σπουδαία κουβέντα στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπριζ στο ΟΑΚΑ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Για ολόκληρη την ΑΕΚ, η χθεσινή (24/8) βραδιά στο ΟΑΚΑ ήταν και σημαντική και ξεχωριστή. Από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που για πρώτη φορά πανηγύρισε τόσο έξαλλα στις εξέδρες, μέχρι τους ποδοσφαιριστές που το χάρηκαν με την ψυχή τους. Και φυσικά τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι με τη Μπριζ. Χωρίς να σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο να είναι όρθιος. Με έντονες αντιδράσεις και στα 90 λεπτά. Φώναζε στους παίκτες του να μην κλείνονται, να κρατούν τις αποστάσεις τους και στους ακραίους να προσέχουν τα νότα τους όταν ανεβαίνουν ψηλά.

Όμως, η πιο χαρακτηριστική αντίδραση από τον Χιμένεθ, ήταν όταν μπήκε το πρώτο γκολ. Είδε τους αμυντικούς του να πανηγυρίζουν έξαλλα. Και εκείνος αμέσως τους φώναξε "είναι ακόμα 0-0, δεν έχουμε κάνει τίποτα, είναι 0-0", ενώ έκανε και τις αντίστοιχες χειρονομίες.

Φυσικά, όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, ο Χιμένεθ χάθηκε στις αγκαλιές των συνεργατών του και μετά του μικρού γιου του (ο οποίος τον ακολούθησε μέχρι και τη συνέντευξη Τύπου), που βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει το ματς.

Όταν, δε, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν να πάρουν και τον Ισπανό τεχνικό μαζί τους για την αποθέωση από τον κόσμο, εκείνος δεν ακολούθησε. "Είναι η δική σας βραδιά αυτή", είπε και έστειλε μόνο τους παίκτες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ