ΑΕΚ

Οι αρχηγοί, οι κολλητοί και ο... μοναχός

Οι αρχηγοί, οι κολλητοί και ο... μοναχός
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι επιλογές των παικτών της ΑΕΚ για συγκατοίκους στο ξενοδοχείο της ομάδας, στο Κίελτσε. Μόνος μέχρι νεωτέρας ο Τάσος Μπακασέτας.

Όπως είχε συμβεί και με τον Τραϊανό Δέλλα στις προηγούμενες τρεις προετοιμασίες, έτσι και φέτος με τον Τιμούρ Κετσπάγια, οι ποδοσφαιριστές ήταν ελεύθεροι να επιλέξουν τον συγκάτοικο τους στο ξενοδοχείο στο Κίελτσε. Και φυσικά οι επιλογές που έγιναν, έχουν την δική τους σημασία.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως οι δυο αρχηγοί της ΑΕΚ πέρυσι (και πιθανότατα και του χρόνου) ο Χρήστος Αραβίδης και ο Πέτρος Μάνταλος, θα συγκατοικήσουν. Επίσης μαζί θα μείνουν Έλληνες παίκτες που κάνουν "κολλητή" παρέα και εκτός γηπέδου. Όπως ο Μπακάκης με τον Λαμπρόπουλο, όπως ο Ανέστης με τον Κολοβέτσιο, ή όπως ο Πλατέλλας με τον Ανάκογλου που "έσμιξαν" και πάλι.

Οι δυο Πορτογάλοι, Μπαρμπόζα και Σιμόες θα μείνουν μαζί, το ίδιο και οι δυο Ισπανοί, Ντίντακ και Άρθο. Ο Γκάλο θα περιμένει να ενσωματωθεί στην αποστολή ο Βάργκας για να αποκτήσει συγκάτοικο και ο Μπακασέτας μια... μεταγραφή, καθώς μπήκε τελευταίος στην αποστολή και προς το παρόν μένει μόνος.

Αναλυτικά τα δωμάτια στο Κίελτσε:

Αραβίδης - Μάνταλος

Κολοβέτσιος - Ανέστης

Τζανετόπουλος - Βούρας

Λαμπρόπουλος - Μπακάκης

Ανάκογλου - Πλατέλλας

Τσιγκρίνσκι - Ζόριτς

Γιόχανσον - Πέκχαρτ

Άρθο - Ντίντακ

Σιμόες - Μπαρμπόζα

Βάργκας (φτάνει Κίελτσε στις 3 του μηνός) - Γκάλο

Σβάρνας - Μπάρκας

Βασιλαντωνόπουλος - Ανδρεόπουλος

Γαλανόπουλος - Ντούνης

Μπακασέτας - .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΑΕΚ στο Κίελτσε
Ο νόμος του Κετσπάγια
Ντεμπούτο με... χειροκρότημα για Μπακασέτα

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ