ΑΕΚ

Ο Βλάχος και οι οικονομικά ισχυροί

Ο Βλάχος και οι οικονομικά ισχυροί
INTIME SPORTS

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ασχοληθεί επισταμένως με την περίπτωση του δεξιού μπακ της ΑΕΚ και περιμένουν στη γωνία για να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενες αρνητικές εξελίξεις στα ιδοκτησιακά της Ένωσης.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ της Ένωσης είναι μία ιδιαίτερα δελαστική περίπτωση για τους οικονομικά ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς συνδυάζει ξεκάθαρο ταλέντο και νεαρό ηλικίας.

Πολλοί βλέπουν στον πρόσωπό του τον μελλοντικό οπισθοφύλακα της εθνικής ομάδας καθώς πρόκειται για παιδί ιδιαίτερα προσηλωμένο και σοβαρό.

Ο Βλάχος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2014, κάτι που συνεπάγεται ότι από τον ερχόμενο Ιανουάριο αποκτά το δικαίωμα να συζητήσει με οποιοδήποτε σύλλογο θέλει και να αποχωρήσει, αν η Ένωση δεν κινηθεί γρήγορα και δραστικά για να πετύχει την επέκταση του συμβολαίου του.

Στην ΑΕΚ υπάρχει η πρόθεση επέκτασης του συμβολαίου του παίκτη (έγιναν κάποιες σχετικές συζητήσεις με τον ατζέντη του τον περασμένο Ιανουάριο), ωστόσο η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ θα κρίνει τις εξελίξεις το καλοκαίρι, την στιγμή που ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός καραδοκούν για την «αρπαγή» του ως ελεύθερο.

Οι δύο σύλλογοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την οικονομική αβεβαιότητα της Ένωσης και μέσω αυτής επιθυμούν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να αρνηθεί επέκταση του συμβολαίου του με την Ένωση, προσφέροντας του οικονομική ασφάλεια και ευρωπαϊκές συμμετοχές.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ