ΑΕΚ

Ο Μπάγεβιτς εύχεται μέσω του Sport24.gr στην ΑΕΚ για τα 90 της χρόνια

Ο Μπάγεβιτς εύχεται μέσω του Sport24.gr στην ΑΕΚ για τα 90 της χρόνια
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, Εκτελεστικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων του συλλόγου της Ένωσης, εκφράζει τις ευχές του μέσω του Sport24.gr και στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Η συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ, βρίσκει την Ένωση στην χειρότερη θέση της ιστορίας της αλλά παράλληλα διανύοντας την εποχή της επανεκκίνησης, της αντεπίθεσης, της επιστροφής του δικέφαλου αετού ξανά στην κορυφή.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που "κινεί τα νήματα" στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ την εποχή της αναγέννησης, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος αποκλειστικά μοιράζεται τις ευχές του με τον κόσμο του δικεφάλου.

«Η ΑΕΚ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο! Πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από την Μικρά Ασία, έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους και ερχόμενοι στην Ελλάδα βρήκαν ελπίδα ξανά μέσα από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, μεταφέροντας μέσω αυτής της ομάδας αξίες και ιδανικά που πρεσβεύουν μια ολόκληρη χώρα.

Σε αυτά τα 90 χρόνια που συμπληρώνει η ΑΕΚ, πέτυχε μεγάλες επιτυχίες με τίτλους και πρωταθλήματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα τα αθλήματα. Πραγματοποιήσαμε πορείες στην Ευρώπη και γίναμε η πρώτη ελληνική ομάδα που το όνομα της αναγνωρίστηκε έξω από τα ελληνικά σύνορα. Το 1968 δοξάσαμε την Ελλάδα σε ένα άθλημα που πρώτοι κάναμε γνωστό στο Πανελλήνιο, το μπάσκετ. Η ΑΕΚ είναι πραγματικά η ζωντανή ιστορία αυτού του τόπου.

Ο Μπάγεβιτς εύχεται μέσω του Sport24.gr στην ΑΕΚ για τα 90 της χρόνια

Τώρα μπορεί να είμαστε χαμηλά, όντως ζήσαμε τις μαύρες σελίδες στην ιστορία μας και ίσως να ήταν παιχνίδι της μοίρας, η αντεπίθεση να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν. Υπάρχει όμως μεγάλη δίψα, μεγάλη θέληση, ένα τεράστιο όραμα για να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στην κορυφή! Ξεκινάει η οργάνωση της ομάδας σε όλα τα πλαίσια, από το αγωνιστικό μέχρι και το διοικητικό. Και όταν λέμε αγωνιστικό, δεν εννοούμε μόνο την πρώτη ομάδα, αλλά κυρίως τις Ακαδημίες μας, που λειτουργούν πλέον σε ευρωπαϊκά πρότυπα, προκειμένου να αναδειχθούν νέα αστέρια για τα οποία εύχομαι να ζήσουν τις ίδιες χαρές που ζήσαμε εμείς οι παλαιότεροι, μακάρι και ακόμα μεγαλύτερες.

Το 2014 είναι μια χρονιά ορόσημο για το μέλλον του Συλλόγου. Θα εκκινήσει το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων, τα έργα για το νέο μας γήπεδο, εκεί που βρίσκονται οι ρίζες μας, η γειτονιά μας, η Νέα Φιλαδέλφεια. Στο τέλος αυτής της χρονιάς, η ΑΕΚ θα έχει επιστρέψει ξανά στην κατηγορία που ανήκει και μέσα στον δικό της ναό θα διεκδικήσει και πάλι τίτλους και δόξα.

Κάτι τελευταίο, αλλά πιο σημαντικό απ όλα. Ο κόσμος μας! Βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα και την υπηρετούν πιστά. Εύχομαι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους και αυτό θα το πραγματοποιήσουμε μόνο με την δική τους βοήθεια. Όπως έκαναν πάντα. Εύχομαι πραγματικά στον κόσμο μας, μέσα από την καρδιά μου, να ζήσουν τα καλύτερα με τον δικέφαλο αετό. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».

Ντούσαν Μπάγεβιτς

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ