ΑΕΚ

"Ο Μίτσελ θέλει ΑΕΚ"

"Ο Μίτσελ θέλει ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο μάνατζερ του Μάρκος Μίτσελ, Χέλου Ροντρίγκεθ, ο πελάτης του θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ και τονίζει: "Εάν θέλει η ΑΕΚ, ο παίκτης θα μείνει".

Στο τέλος της φετινής σεζόν, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, είτε η ΑΕΚ πάρει το Κύπελλο, είτε βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε δεν καταφέρει τίποτα από τα δύο, θα κληθεί να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της προκειμένου να μπούνε σωστές βάσεις για την επόμενη χρονιά.

Δεδομένου ότι τα χρήματα θα είναι ελάχιστα (σύμφωνα με τα τωρινά στάνταρ), θα πρέπει να γίνουν έξυπνες και ποιοτικές κινήσεις, ενώ επίσης και παίκτες που αξίζουν δεν θα πρέπει να γίνει το λάθος και να φύγουν. Ένας από αυτούς είναι ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός μέσος αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες προσθήκες της Ένωσης τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και είναι σίγουρο ότι με προετοιμασία μαζί με την ομάδα, θα δούμε ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή.

"Θέλει ΑΕΚ ο Μίτσελ"

Ο μάνατζερ του, με δηλώσεις στην εφημερίδα "Sportday", αναφέρθηκε στην υπόθεση παραμονής του πελάτη του και παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του Μίτσελ με το δικέφαλο το στήθος.

"Ο Μίτσελ είναι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει εφόσον υπάρξει συμφωνία. Θα έχουμε επαφή με τον πρόεδρο προκειμένου να δούμε τις προθέσεις της ΑΕΚ και στη συνέχεια θα μιλήσω με τη Μπέρμιγχαμ", τόνισε αρχικά ο Χέλου Ροντρίγκεθ και πρόσθεσε σχετικά με τη ρήτρα:

"Αυτό θα το συζητήσουμε στη πορεία. Πρώτα πρέπει να δούμε αν η ΑΕΚ θέλει. Η ρήτρα είναι διαπραγματεύσιμη". Το γεγονός πως ο παίκτης ανήκει στην Μπέρμιγχαμ και φυσικά το πολύ καλό του αγωνιστικό παρελθόν στο Ισπανικό πρωτάθλημα σίγουρα θα προσελκύσει και άλλες ομάδες για την απόκτηση του, αλλά...

"Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν αλλά ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει τίποτα. Προτεραιότητα ούτως ή άλλως έχει η ΑΕΚ στην οποία αγωνίζεται τώρα. Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα δούμε για τις υπόλοιπες ομάδες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ