ΑΕΚ

O Mιλοβάνοβιτς πήγε, είδε και επιστρέφει

O Mιλοβάνοβιτς πήγε, είδε και επιστρέφει

Στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κέκσεσμετ βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ για να τσεκάρει υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την "Ένωση".

Στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κέκσεσμετ βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, για να παρακολουθήσει το ματς της τοπικής ομάδας κόντρα στην Φέχερβαρ Βιντεότον και τον 27χρονο σερβικής καταγωγής φορ, Νεμάνια Νίκολιτς.

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε. δεν ήταν η καλύτερη ημέρα του Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος δεν έδειξε τα καλά του στοιχεία, ωστόσο ο "Μίλο" έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα πριν την επιστροφή του στην Αθήνα.

Εξάλλου, στη λίστα του βρέθηκε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ο Γιόζεφ Βάργκας της Ντέμπρετσεν, τον οποίο τσέκαρε στο ματς με την Ντουναϊβάρος. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, μέχρι στιγμής μετράει 11 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 2 φορές και είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του φέτος. Είναι 28 φορές διεθνής με την εθνική Ουγγαρίας, ενώ πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στη Μίντλεσμπρο και σημείωσε 34 συμμετοχές, τις 29 ως βασικός.

Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο η αρχή για τον Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχοντας σκοπό να επισκεφθεί Αργεντινή και Βραζιλία για να παρακολουθήσει ταλέντα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ