ΑΕΚ

Ο Μανωλάς διέψευσε για Ρόμα

Ο Μανωλάς διέψευσε για Ρόμα
INTIME SPORTS

Στην διάψευση ιταλικού δημοσιεύματος που τον θέλει "κλεισμένο" από τη Ρόμα προχώρησε ο Κώστας Μανωλάς, σε συνομιλία που είχε με συμπαίκτες του στην ΑΕΚ.

Η ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport" ανέφερε σε δημοσίευμά της το Σάββατο ότι ο Κώστας Μανωλάς θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη για τη Ρόμα το καλοκαίρι, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, όμως φαίνεται πως "λογαριάζαν χωρίς τον ξενοδόχο".

Ο λόγος για τον ίδιο τον Μανωλά, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Ένωσης να αρνείται κατηγορηματικά πως έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της "αιώνιας πόλης", απαντώντας σε ερωτήσεις που δεχόταν από συμπαίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης πριν από το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30, NS1).

"Δεν έχω συμφωνήσει με τη Ρόμα και δεν μιλάω με καμία ομάδα αυτή την περίοδο. Δεν θα το κάνω μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά θα δούμε τι θα γίνει", έλεγε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ λήγει αυτό το καλοκαίρι, ενώ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την ομάδα με προορισμό είτε την Πρέμιερ Λιγκ (Έβερτον) είτε το ουκρανικό πρωτάθλημα (Ντνιέπρ).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ