ΑΕΚ

Ο Μανόλο της... ποικιλίας!

Ο Μανόλο της... ποικιλίας!
INTIME SPORTS

Ο απεσταλμένος του Sport24.gr στο Μοράφσκι Τόπλιτσε της Σλοβενίας, Βαγγέλης Αρναούτογλου, γράφει για την ποικιλία των ασκήσεων στις προπονήσεις και σας παρουσιάζει τέσσερα αποκλειστικά videos.

Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλά ότι η περίοδος της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα επίπονη για τους ποδοσφαιριστές εκτός από σωματικά και πνευματικά, γι αυτό και έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα που τουλάχιστον «καθαρίζει» το μυαλό από τη μονοτονία της επανάληψης.


Σε καθημερινή βάση η μπάλα παίζει κυρίαρχο ρόλο, τόσο στις πρωινές όσο και στις απογευματινές προπονήσεις. Εξαίρεση θα αποτελέσουν οι λιγοστές ημέρες που οι παίκτες θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν γύρους στον χώρο του γκολφ ο οποίος απέχει μόλις 2-3 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα.

Αποστολή στη Σλοβενία: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Ακόμα και στις προπονήσεις που έχει προαποφασιστεί να ακολουθηθούν προγράμματα ταχυδύναμης ή με βάρη, οι ποδοσφαιριστές χωρίζονται σε γκρουπ τα οποία με σειρά περνούν και από ασκήσεις με μπάλα. " Τουλάχιστον έτσι περνάει πιο ευχάριστα ο χρόνος και υπάρχουν στιγμές που το απολαμβάνουμε σε βαθμό που ξεχνάμε την κούραση" μας είπε παίκτης της ΑΕΚ.


Στα videos που ακολουθούν θα δείτε αποσπάσματα από τη δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες (πρωταγωνιστής ο Κωνσταντόπουλος), από ένα μίνι δίτερμα, από άσκηση με πάσες (εν προκειμένω με το κεφάλι) καθώς και μία εκτέλεση πέναλτι από τον Λεονάρντο κατά τη διάρκεια ενός διπλού στο μισό γήπεδο. Enjoy!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ