ΑΕΚ

Ο Κιθ Χάρις για την ΑΕΚ

Ο Κιθ Χάρις για την ΑΕΚ

Από το ΔΣ της ΑΕΚ την Τρίτη προέκυψε πως η τράπεζα "Seymour Pierce" και ο ιδιοκτήτης της, Κιθ Χάρις, είναι οι σύμμαχοι του Βιντιάδη στην υπόθεση αγοραπωλησίας της ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αποκάλυψε στο ΔΣ της ΑΕΚ την Τρίτη πως ο Κιθ Χάρις, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της τράπεζας, "Seymour Pierce", είναι ο σύμμαχος του Δημήτρη Βιντιάδη.

Το βιογραφικό του 59άχρονου Άγγλου επενδυτή είναι στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι από την πλευρά τους πρέπει να παρουσιάσουν κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην ΠΑΕ ώστε η πλευρά Βιντιάδη και Χάρις να μελετήσει και να ετοιμάσει την πρότασή τους.

Ο Κιθ Χάρις (στην photo με κιτρινόμαυρα γάντια του μποξ) πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους επενδυτές του επιχειρηματικού λόμπι του Λονδίνου, με συμμετοχή σε deal εκατοντάδων εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο και έντονη ενασχόληση με την Premiership.

Μάλιστα, ο Χάρις ήταν επικεφαλής της ομάδας Βρετανών επιχειρηματιών που θέλησαν να διώξουν τον Μάλκομ Γκλέιζερ και την οικογένειά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ιδιοκτήτης της τράπεζας Seymour Pierce φέρεται διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει την ΑΕΚ και σταδιακά να την αναλάβει, μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ