ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ "προσγειώνει" τους παίκτες της ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ και οι παίκτες της ΑΕΚ πέρασαν ένα μαγικό Σαββατοκύριακο, αλλά ο Ισπανός τεχνικός παίρνει ξανά το μαστίγιο", γιατί ακολουθεί και ο τελικός με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (12/5, 20:30).

Μετά απ’ όλο αυτό που έζησαν ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του, το Σάββατο (5/5) το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα χρειαζόντουσαν πολλές μέρες προκειμένου να συνέλθουν. Αν μάλιστα ήταν στο χέρι τους, θα συνέχιζαν για πολύ καιρό να το απολαμβάνουν.

Εξάλλου, ποιος θέλει να φύγει από τα… ουράνια. Λέξη που χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για να περιγράψει όλο αυτό που έζησε στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως η πραγματικότητα είναι πως από τα ουράνια, οι "κιτρινόμαυρο" θα πρέπει να "προσγειωθούν" από σήμερα (7/5) κιόλας, στην δουλειά. Και μάλιστα στη σκληρή δουλειά, καθώς ακολουθεί ο τελικός του κυπέλλου.

Αυτό είναι και το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον Χιμένεθ. Να βάλει ξανά τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ψυχή τε και σώματι, μετά απ’ όλο αυτό που έζησαν και το Σάββατο στην φιέστα αλλά και χθες (6/5) στον τελικό του μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο να γυρίσει ο... διακόπτης, μετά από τόσο έντονα συναισθήματα. Άλλωστε και για τον ίδιο τον Ισπανό τεχνικό θα είναι ζόρικο.

Μέχρι και χθες το βράδυ, έκανε… εξέδρα μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και πανηγύριζε με την ψυχή του τα καλάθια του Σάκοτα και του Γκριν. Από σήμερα όμως, υπάρχει ξανά δουλειά. Δουλειά που απαιτεί το 100% της συγκέντρωσης και της αφοσίωσης, αφού πρόκειται για έναν τελικό κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επίσης θα πρέπει να ξεχάσουν και τις μαγικές στιγμές που έζησαν σε Ριζούπολη και Νέα Φιλαδέλφεια και την αποθέωση ακόμα και στον τελικό του μπάσκετ. Και να μπουν σε ρυθμούς τελικούς. Βεβαίως τόσο ο Χιμένεθ, όσο και οι παίκτες της ΑΕΚ, αυτό το πανηγυρικό διήμερο, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και κυρίως να αφουγκραστούν την "δίψα" που έχει ο κόσμος και για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τα πιο πολλά συνθήματα εξάλλου, αφορούσαν αυτόν τον τελικό. Έχουν εισπράξει λοιπόν την αγωνία και την επιθυμία του κόσμου για νίκη το Σάββατο (12/5) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει καταλυτικά, ώστε να μπορέσουν να μπουν οι παίκτες της ΑΕΚ πιο εύκολα σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον τελικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ