ΑΕΚ

Ο Ντούνης φεύγει, ο Γιαννίκογλου έρχεται

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Γιαννίκογλου EUROKINISSI SPORTS

Οριστικά με τρεις Έλληνες τερματοφύλακες ξανά η ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Οι δυο αποχωρήσεις (Ανέστης - Ντούνης) και η μια προσθήκη (Γιαννίκογλου).

Γενικώς το πρότζεκτ της ΑΕΚ από τότε που επέστρεψε μετά την περιπέτεια της Γ’ και Β’ εθνικής, βασίζεται στον ελληνικό κορμό. Ειδικώς πολύ περισσότερο, στις θέσεις κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Με εξαίρεση την πρώτη σεζόν στηSuperleagueπου η ΑΕΚ είχε αποκτήσει τον Αλάιν Μπαρόχα, όλες τις υπόλοιπες, είχε αμιγώς ελληνική τριάδα στους τερματοφύλακες.

Και θα συνεχίσει έτσι και την επόμενη σεζόν. Παρά τις δυο αποχωρήσεις. Μετά τον Γιάννη Ανέστη, που δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, αποχωρεί και ο Παναγιώτης Ντούνης, που είχε την θέση του τρίτου τερματοφύλακα. Χωρίς να έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Θέση στην τριάδα θα πάρει οριστικά ο Μάκης Γιαννίκογλου. Είχατε ήδη ενημερωθεί από το Sport24.gr για την αρχική συμφωνία της ΑΕΚ με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Και πλέον η επιλογή είναι δεδομένη και απομένουν μόνο οι υπογραφές. Ο Γιαννίκογλου έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα, μαζί με τον Βασίλη Μπάρκα και τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ενώ υπάρχουν και δυο νεαροί από την Κ20, ο Πάντος και ο Γκίνης, που θα προωθηθούν και θα κάνουν και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ένας εκ των δυο μάλιστα, πιθανότατα θα ακολουθήσει και την αποστολή της ΑΕΚ στο Κίελτσε, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ