ΑΕΚ

Ο Ντίντακ και οι δυο μεσοεπιθετικοί

Ediciones. Abraham Minero, con Javi Lara al fondo. Partido de fútbol entre Eibar y Real Sociedad en la primera jornada de Primera División, en el campo de Ipurua. Eibar. (24-8-2014). Foto: Félix Morquecho.
Ντίντακ FELIX MORQUECHO

Διαβάστε τι γίνεται με τη μεταγραφή αριστερού ακραίου μπακ στην ΑΕΚ μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Χαφέζ. Επέστρεψε στην Ελλάδα η αποστολή της Ένωσης.

Η ΑΕΚ πλέον έχει περισσότερους από έναν λόγους να θέλει άμεσα να κλείσει τις μεταγραφικές της εκκρεμότητας. Ειδικά στην θέση του αριστερού μπακ. Γι αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν προσπάθειες προκειμένου ακόμα και σήμερα (6/8) να κλείσουν την υπόθεση του Ντίντακ Βίλα.

Η ΑΕΚ κινήθηκε αστραπιαία για τον Ισπανό ακραίο μπακ, αμέσως μετά το ναυάγιο με τον Χαφέζ. Και θέλει εξίσου αστραπιαία να κλείσει και την υπόθεση. Όχι μόνο διότι η εκκρεμότητα με το αριστερό μπακ πρέπει ήδη να κλείσει, αλλά και γιατί στο παιχνίδι φέρεται να έχει μπει και η Νόριτς και μια ακόμα ομάδα από την Τσάμπιονσιπ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήδη από χθες (5/8) κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να φέρουν τον Ντίντακ στην Αθήνα ακόμα και σήμερα (6/8) για να κλείσουν την μεταγραφή. Ενδεχομένως βέβαια να προηγηθεί ο μάνατζερ του Ισπανού μπακ και μετά να ακολουθήσει ο παίκτης. Πάντως στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Φουλ για δυο

Όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή, ο κύβος ερρίφθη. Η ΑΕΚ θα κινηθεί στην μεταγραφική αγορά για την απόκτηση όχι ενός, αλλά δυο παίκτες. Και το ένα όνομα που είναι πιο ψηλά στην λίστα, είναι αυτό του Ντιέγκο Μπουονανότε. Με την ΑΕΚ, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το Sport24.gr, να έχει τουλάχιστον δυο πλάνα, προκειμένου να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Ένα που αφορά συνιδιοκτησία με την Γρανάδα και ένα δεύτερο που αφορά τον τρόπο για να πάρει διαζύγιο ο παίκτης από την ισπανική ομάδα. Όσο για τον δεύτερο μεσοεπιθετικό που η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει, εξετάζονται περιπτώσεις που είχαν απασχολήσει τους προηγούμενους μήνες (όπως ο Βραζιλιάνος Λούκας που όμως είχε κριθεί ακριβός), αλλά και παίκτες που προτάθηκαν τώρα.

Επιστροφή στη βάση

Η αποστολή της ΑΕΚ «πέταξε» ήδη από τα άγρια ξημερώματα (6.20 ώρα Πολωνίας) από το Πόζναν για να επιστρέψει στην βάση της. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Οπαλένιτσα ολοκληρώθηκε χθες (5/8) με το φιλικό. Η αποστολή αναμένεται να «πατήσει» Αθήνα λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι και ο Δέλλας έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του για την υπόλοιπη μέρα. Ξανά προπόνηση από αύριο (7/8) και πάλι στα Σπάτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ