ΑΕΚ

Ο Μαϊστόροβιτς το παίρνει επάνω του

Ο Μαϊστόροβιτς το παίρνει επάνω του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τετ α τετ του Μελισσανίδη με τον Μαϊστοροβιτς, πιστοποίησε την αλλαγή δεδομένων ως προς τον χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, σε σχέση με τον καλοκαιρινό.

Ήδη από την πρόσληψη του Ζοσέ Μοράις, είχε φανεί πως πλέον ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει αναλάβει τις περισσότερες πρωτοβουλίες, ως προς το πρότζεκτ που πρόκειται να «τρέξει» η ΑΕΚ. Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει μπει λιγότερο από κάθε άλλη φορά στον κάδρο.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως και την μέρα των υπογραφών του Μοράις αλλά και στην επίσημη παρουσία, η έντονη παρουσία, ήταν μόνο του Μαϊστόροβιτς. Επίσης έχετε διαβάσει ήδη εδώ και πολύ καιρό στο ρεπορτάζ του Sport24 και του Βαγγέλη Αρναούτογλου, για την σταδιακή αλλαγή ρόλων και πρωτοβουλιών στην διοικητική πυραμίδα της ΠΑΕ. Κάτι που πιστοποιήθηκε από το χθεσινό (9/12) τετ α τετ του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μαϊστόροβιτς. Είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία 3,5 χρόνια, που έγινε μεταγραφική σύσκεψη, με την απουσία του Μπάγεβιτς.

Προφανώς αυτό δεν σημαίνει ούτε πως απενεργοποιείται ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, ούτε πολύ περισσότερο πως υπάρχει ζήτημα να φύγει από το πόστο του. Όμως αυτό το τετ α τετ, έδειξε πως ο Μαϊστόροβιτς έχει πάρει πάνω του, τον χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και την υλοποίηση του. Προφανώς και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο έχει σημαντικό ρόλο ως επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ και γι αυτό και συνεχίζει το ταξίδι του στην Λατινική Αμερική. Προφανώς και ο Μπάγεβιτς είναι ενήμερος. Αλλά το πρώτο και βασικό ρόλο έχει ο Μαϊστόροβιτς και γι αυτό και έχει πλέον απευθείας επαφή με τον ίδιο τον Μελισσανίδη. Κάτι που δεν έχει καμία σχέση, μ’ ότι συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του.

Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον προπονητή για να λαμβάνει τις εισηγήσεις του, σε ανοικτή γραμμή με τον εκτελεστικό διευθυντή για να ενημερώνει για τους σχεδιασμούς του, αλλά τις κινήσεις τις κάνει όλες με δική του πρωτοβουλία. Και τις αποφάσεις θα τις πάρει ο Μαϊστόροβιτς μαζί με τον Μελισσανίδη. Μάλιστα ήδη από το χθεσινό τετ α τετ, άναψε το πράσινο φως για κάποιες κινήσεις. Ειδικά για την μεταγραφή που θέλει να προχωρήσει η ΑΕΚ άμεσα και πριν από τα Χριστούγεννα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ