ΑΕΚ

Ο καιρός δείχνει... σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Ο καιρός δείχνει... σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φαίνεται πως τελικά δεν θα ταλαιπωρηθούν οι παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΣ, τουλάχιστον ως προς το ενδεχόμενο να αναβληθεί το σημερινό μεταξύ τους ματς στους Ζωσιμάδες.

Η βροχη από το αργά το βράδυ χθες, έχει σταματήσει στα Γιάννενα. Υπάρχει βέβαια βαριά συννεφιά αλλά και τσουχτερό κρύο. Μάλιστα οι... γνωρίζοντες θεωρούν πως αυτός ο καιρός σταδιακά θα φέρει χιόνι.

Ενώ εκτιμούν πως το βράδυ θα υπάρξει παγετός. Ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάσει το παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Το σημαντικό είναι πως έχει σταματήσει η βροχή και ως εκ τούτου τα "συστήματα" του γηπέδου μπορούν να "τραβήξουν" τα νερά από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Προφανώς και το τερέν δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και θα είναι βαρύ. Παρόλα αυτά ο Γκουστάβο Πογέτ προετοιμάζει πλέον κανονικά την ομάδα του, για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με ειδικές συμβουλές και οδηγίες για την διαχείριση ενός λασπωμένου και δύσκολου αγωνιστικού χώρου .

Λύθηκε το πρόβλημα με τους οπαδούς της ΑΕΚ

Ζήτημα είχε δημιουργηθεί με την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο σημερινό (17/1- 15.00) παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Κυρίως διότι θα πήγαιναν μεμονωμένα στο γήπεδο και ως εκ τούτου θα προέκυπτε ζήτημα ασφάλειας.

Τελικά κατόπιν συμφωνίας και με την αστυνομική διεύθυνση των Ιωαννίνων, θα ανοίξει κανονικά η θύρα 7 του γηπέδου, στην οποία τοποθετούνται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί. Και μάλιστα τα μόλις 300 εισιτήρια, έχουν ήδη εξαντληθεί από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ