ΑΕΚ

Ο Γκάλο και πάλι στο προσκήνιο

Ο Γκάλο και πάλι στο προσκήνιο
INTIME SPORTS

Ο δεξιός μπακ-χαφ της Πάσος Φερέιρα είναι ο επικρατέστερος για να αποτελέσει το alter ego του Μιχάλη Μπακάκη στη δεξιά πτέρυγα της Ένωσης, όπως είχε συμβεί και στον Παναιτωλικό.

Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος είναι γνωστός στους Κιτρινόμαυρους από την θητεία του στον Παναιτωλικό μαζί με τον Μιχάλη Μπακάκη, όπου αμφότεροι είχαν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους.

Στην ΑΕΚ έχουν θέσει επί τάπητος τους μεταγραφικούς στόχους για τη νέα σεζόν και ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται πως βρίσκεται ο δεξιός μπακ χαφ της Πάσος Φερέιρα και σύμφωνα με τους Πορτογάλους η μεταγραφή του αναμένεται να «κλείσει» σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Record» την Δευτέρα (23/2) αναφέρει ότι η μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου θα ολοκληρωθεί άμεσα για την ΑΕΚ.

«Ο Γκάλο θα αφήσει το καλοκαίρι την Πάσος Φερέιρα με προορισμό την ΑΕΚ. Ο παίκτης δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του και θέλει να επιστρέψει στην χώρα που αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης.

Ο μάνατζερ του έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ και η συμφωνία αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες παρόλο που η κυπριακή ΑΕΛ έχει δείξει ενδιαφέρον», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ