ΑΕΚ

Ο φορ που δεν την "καίει", αλλά...

Ο φορ που δεν την "καίει", αλλά...
Μπρέσεβιτς INTIME SPORTS

Η πορεία στο Κύπελλο θα είναι εκείνη που θα κρίνει την τελική απόφαση των υπευθύνων της ΑΕΚ για το αν θα προχωρήσουν στην επιθετική ενίσχυση της ομάδας.

Είναι γεγονός ότι στην Ένωση, πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, είχαν ξεκινήσει την... ανίχνευση ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το επιθετικό κομμάτι της ομάδας και φυσικά θα ήταν βασικά μέλη της στην επιστροφή της στη Super League.

Ωστόσο, θέλοντας η επιλογή τους να είναι η καλύτερη και όχι απλά να γίνει για να γίνει, έφτασαν στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν σε κάποια κίνηση, αν αυτή δεν είναι η κορυφαία ανάμεσα στις προτάσεις και τις επαφές που είχε με παίκτες όλο αυτό το διάστημα.

Οι Κιτρινόμαυροι θα πάρουν οριστική απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες, έχοντας ως βασικό κριτήριο το αποτέλεσμα της Πέμπτης, στον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στην Κέρκυρα, το οποίο θα κρίνει κατά πολύ τις εξελίξεις.

Η ΑΕΚ με τους Μπρέσεβιτς και Αραβίδη να έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις αποδόσεις τους δεν «καίγονται» για επιθετικό, όσον αφορά τη Football League, όμως αν η ομάδα προχωρήσει και θέλει να «χτυπήσει» το Κύπελλο, τότε η ενισχύσει κρίνεται αναγκαία.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ