ΑΕΚ

Ο επιθετικός που θέλει ο Ουζουνίδης

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει οπωσδήποτε έναν φορ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ΑΕΚ και έχει και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο μυαλό του.

Την πρώτη μέρα που υπέγραψε το συμβόλαιο στην ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν ήθελε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες. Συνειδητά και όχι φυσικά επειδή δεν είχε τίποτε να πει. Ήθελε πρώτα να έχει μια πρώτη ξεκάθαρη εικόνα για (προ)σχέδιο της δικής του ΑΕΚ. Ήθελε να μπορεί να πει συγκεκριμένα πράγματα.

Η αλήθεια είναι πως στην χθεσινή (31/5) επίσημη παρουσίαση, ο Ουζουνίδης δεν κράτησε κλειστά χαρτιά. Ακόμα και για μεταγραφές μίλησε και μάλιστα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Η ατάκα "θέλουμε έναν φορ και έναν εξτρέμ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία", δεν επιδέχεται καμιάς παρερμηνείας. Και φυσικά είναι αποτέλεσμα, του πλάνου που έχει ήδη στο μυαλό του ο Ουζουνίδης για τη νέα ΑΕΚ. Μάλιστα όχι μόνο θέλει έναν φορ επειγόντως, αλλά ξέρει καλά και τι είδους φορ θέλει να είναι.

Στο αγωνιστικό μοντέλο που έχει ο Ουζουνίδης στο μυαλό του για την ΑΕΚ, χρειάζεται να προστεθεί ένας επιθετικός προφανώς με έφεση στο γκολ, αλλά γρήγορος και κινητικός. Με τον τρόπο που συνολικά θέλει ο Εβρίτης τεχνικός να λειτουργήσει η γραμμή κρούσης, ταιριάζει ένας φορ που θα μπορεί να κινηθεί εξίσου καλά και εντός αλλά και εκτός περιοχής. Και να εκτελεί και εντός και εκτός περιοχής. Όπως, για παράδειγμα, έκανε ο Αραούχο.

Άλλωστε, βαρύ φορ περιοχής, υπάρχει ήδη στο ρόστερ και είναι ο Γιακουμάκης. Μάλιστα ο Ουζουνίδης ξέρει καλά τον Κρητικό φορ καθώς έχουν συνεργαστεί στον Εργοτέλη και εκτιμά ιδιαίτερα τα προσόντα και το ταλέντο του. Εξάλλου, τον Γενάρη του 2017 που ο Γιακουμάκης έκλεισε στην ΑΕΚ, ο Ουζουνίδης είχε επιχειρήσει να τον πάρει στον Παναθηναϊκό.

Όμως, για την προσθήκη επιθετικού, η Ένωση ψάχνεται περισσότερο για έναν επιθετικό τύπου Αραούχο. Και είναι μια μεταγραφή που η ΑΕΚ "καίγεται" να κάνει. Ο Ουζουνίδης θέλει να πάει στο κτίσιμο της ομάδας στο Κίελτσε, έχοντας στο ρόστερ έναν ακόμα φορ και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ