ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα, ο Χριστοδουλόπουλος και το ντέρμπι

Ο Αλμέιδα, ο Χριστοδουλόπουλος και το ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (26/9) τον Ηρακλή, αλλά στην άκρη του μυαλού του Κετσπάγια είναι η "μάχη" στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό. Τι σκέφτεται για Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλο.

Είναι δεδομένο πως ο Τιμούρ Κετσπάγια σχεδόν έχει απαγορεύσει συζητήσεις ακόμα και… σκέψεις στα Σπάτα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όχι πριν περάσει το ματς της Δευτέρας (26/9) στο ΟΑΚΑ.

Άλλωστε αν ο τεχνικός της ΑΕΚ υπολόγιζε μια φορά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, μετά από την εικόνα που έδειξε ο προσεχής αντίπαλος της Ένωσης στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Γεωργιανός προπονητής το υπολογίζει πολύ περισσότερο. Όμως από την άλλη μεριά, εκ των πραγμάτων για κάποιους "κιτρινόμαυρους", ο ορίζοντας έτσι κι αλλιώς είναι το ντέρμπι στο Φάληρο.

Ο πρώτος είναι ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ την γλίτωσε… φθηνά και από το δεύτερο κτύπημα στη μέση στο ματς με την Βέροια. Ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Εξάλλου ούτε την Δευτέρα (19/9), ούτε χθες ο Αλμέιδα έδωσε το παρών στα Σπάτα. Έκανε μόνο θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο. Βεβαίως θεωρητικά ο χρόνος υπάρχει για τον Αλμέιδα, για να "τρέξει" και να προλάβει να είναι έτοιμος και για το ματς με τον Ηρακλή. Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης πολύ θα το ήθελε. Όμως στην ΑΕΚ σκοπεύουν να προφυλάξουν τον Πορτογάλο φορ, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Περίπου κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Και αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης της ΑΕΚ που ήδη από τώρα, σκέφτεται περισσότερο το ματς στο Φάληρο. Παρόλο που ο Λάζαρος ήδη έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με την θλάση και ήδη ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα. Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να πιεστεί ο Χριστοδουλόπουλος. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ηρακλή, προκειμένου να βάλει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, καθώς μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο ένα ημίχρονο, στο φιλικό με την Ανόρθωση. Αλλά ουσιαστικά ο Λάζαρος ήδη δουλεύει, προκειμένου να μπορέσει να φτάσει σ’ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό ετοιμότητας, για το ντέρμπι στο Φάληρο την επόμενη Κυριακή.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ