ΑΕΚ

"Ντόπαρε" τους παίκτες ο Μελισσανίδης

"Ντόπαρε" τους παίκτες ο Μελισσανίδης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Στην Αγιά Σοφιά το φλουρί.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την συνέχεια.

Ο "Τίγρης" δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και προσπαθεί να ενθαρρύνει τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας και σήμερα τους μίλησε στο περιθώριο της κοπής της πίτας.

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης τους είπε: "Θέλω να συνεχίσετε να παλεύετε σε όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε τους στόχους μας, που όλοι ξέρετε ποιοι είναι. Είστε μονομάχοι. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ’όσα έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής και θέλω να συνεχίσετε έτσι".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ματς με τα Χανιά, λέγοντας: "Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε, γιατί δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι για εμάς".

Στην Αγιά Σοφιά το φλουρί!

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος στα Σπάτα το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που αφορούσε το γήπεδο της ΑΕΚ. Έδωσε το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στα Σπάτα στην εκδήλωση της ΑΕΚ και ευχήθηκε κάθε επιτυχία για την ομάδα. Όταν έγινε η κοπή της πίτας το φλουρί έπεσε στο κομμάτι για την "Αγιά Σοφιά", κάτι που άφησε ένα χαμόγελο σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι Φαγέ, Γροντής και Κορδέρο ήταν οι τυχεροί της διαδικασίας από τους ποδοσφαιριστές, ενώ από το τεχνικό τιμ τυχεροί ήταν οι Βούλγαρης και Έγκαρχος.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ