ΑΕΚ

Ντέμης: "Αναλαμβάνω εγώ το άρθρο 44"

Ντέμης: "Αναλαμβάνω εγώ το άρθρο 44"
Νικολαΐδης, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βγαίνει μπροστά και ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης. Οι κινήσεις που δείχνουν επιστροφή και οι συζητήσεις με την εφορία.

Οι προθέσεις του Ντέμη Νικολαΐδη για επιστροφή στα δρώμενα της ΑΕΚ είναι γνωστή και επιβεβαιώνεται από τις πράξεις του πρώην μεγάλου άσου του Δικεφάλου.

Ένας προάγγελος επιστροφής είναι σίγουρα η παρουσία του Νικολαΐδη στην ΦΑΕ Αθηνών, προκειμένου να συζητήσει με τον διευθυντή για τα χρέη της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ προς το δημόσιο, όπως αναφέρει η "Sportday".

Πρόκειται για οφειλές από το άρθρο 44 (είχαν μείνει κάποιες δόσεις απλήρωτες επί προεδρίας Σταύρου Αδαμίδη), τις οποίες ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, θέλει οπωσδήποτε να κανονίσει για να "τελειώνει" μ' αυτό το θέμα και να μην έχει και ο ίδιος πρόβλημα.

Το "αγκάθι" στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η Εφορία δεν θα μπει σε συζητήσεις αν δεν ξοφληθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Και εκεί όμως ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι έτοιμος να δώσει την λύση, καθώς ξεκαθάρισε πως θα καλύψει ο ίδιος τα 1.250.000 ευρώ που χρωστά η ΑΕΚ από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όλα αυτά δείχνουν πως Ντέμης είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή όπως σας έχουμε γράψει αρκετές φορές εδώ στο Sport24.gr, ενώ δείχνει πως ήδη παίρνει στις πλάτες του αρκετές ευθύνες και βγαίνει μπροστά για το καλό του συλλόγου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ