ΑΕΚ

Ντακόλ... η ήρεμη δύναμη

Ντακόλ... η ήρεμη δύναμη
INTIME SPORTS

Ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ, από την πρώτη μέρα στα Χάνια αποτελεί την ήρεμη δύναμη του δικεφάλου. Πάντα πρώτος στις ασκήσεις εκτελώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Δέλλα και με... στρατιωτική πειθαρχία.

Η αλήθεια είναι πως πέρυσι ο Αλεξάντερ Ντακόλ ήρθε στο τέλος του καλοκαιριού και με μόνο λίγες προπονήσεις με την ομάδα, μπήκε στην 11αδα προκειμένου να δώσει λύσεις και να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Φέτος τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αλλά ο Βραζιλιάνος βρίσκεται με την ομάδα από την αρχή και ο τρόπος με τον οποίο στέκεται στις προπονήσεις και αντιδρά στις εντολές του προπονητή του, σου δίνει την εντύπωση πως φέτος θα δεις πράγματα που δεν τα περιμένεις.

Ντακόλ... η ήρεμη δύναμη
INTIME SPORTS

Ο «Άλε» όπως τον φωνάζει ο Κολοσσός, είναι πάντα πρώτος στις ασκήσεις, προκειμένου να δείχνει και στους συμπαίκτες του, εκτελεί άψογα τις τακτικές οδηγίες, ενώ την ηρεμία που έχει στο παιχνίδι του, την μεταφέρει και τους συμπαίκτες του.

Εγγύηση η παρουσία Ντακόλ

Στο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ και δείχνει πως την επαφή του με τα δίχτυα, την κρατά σε... εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η θέση που δείχνει να υπολογίζεται από τον Δέλλα, είναι πίσω από το φορ, ούτως ώστε να έχει περισσότερο χρόνο αλλά και χώρο για να κάνει τις κινήσεις του.

Ντακόλ... η ήρεμη δύναμη

Με την έως τώρα παρουσία του Ντακόλ, σου δίνει την εντύπωση πως ο ίδιος θα είναι ένα επίπεδο πάνω από την περσινή σεζόν και η ΑΕΚ θα έχει στο ρόστερ της την εμπειρία και την τεχνική ενός παίκτη που θα κάνει την διαφορά και σε αυτή την κατηγορία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ