ΑΕΚ

Νοτιάς και Παππάς στα Σπάτα

Νοτιάς και Παππάς στα Σπάτα
Νοτιάς και Παππάς

Παρόντες στα Σπάτα θα είναι την Κυριακή και οι δύο μεγαλομέτοχοι Νοτιάς και Παππάς σε μια συγκέντρωση πλειοψηφίας της "ομάδας του 2004".

Νοτιάς και Παππάς θα δώσουν τελικά το παρών στα Σπάτα την προσεχή Κυριακή με την παρουσία τους να δίνει άλλο "χρώμα" και "τόνο" στις διοικητικές εξελίξεις.

Πλέον, η συνάντηση όλων των ισχυρών παραγόντων του παρελθόντος και του παρόντος δίνει σημαντικό χαρακτήρα στα διοικητικά δρόμενα της "Ενωσης".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ επικοινώνησαν με την διοίκηση της "Ενωσης" και τόνισαν ότι θα είναι παρόντες κανονικά στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα την Κυριακή, για την συνάντηση που έχει διοργανώσει ο Μιχάλης Τροχανάς με αφορμή το "Θεμέλιο 21"και την συζήτηση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Επομένως με τα νέα δεδομένα και με την ήδη παρουσία των Ντέμη Νικολαΐδη, Τάκη Κανελλόπουλου, Νίκου Κούλη, συγκεντρώνεται η πλειοψηφία της "ομάδας του 2004".

Απομένουν ακόμα να δώσουν απάντηση οι Πόλυς Χατζηιωάννου και Γκίκας Γκούμας με τις ενδείξεις να αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραστούν, ενώ δεν ήταν στην λίστα ο Νάσος Θανόπουλος.

Ένα 24ωρο πριν θα τσεκαριστούν και οι τελευταίες παρουσίες στην κρίσιμη συνάντηση, από την οποία ο κόσμος ελπίζει να βρεθεί λύση για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ΑΕΚ.

Να τονίσουμε πως από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν υπάρχει ακόμη απάντηση και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην πάει, αλλά να τοποθετηθεί με επιστολή του παίρνοντας θέση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ